LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
oliver & natalia

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

we ❤️ music

Oliver & Natalia au colaborat la piesa “Проститься” (ADIO).

Surpriza muzicală vine tocmai de la Londra înainte de Crăciun din partea solistului Oliver Popa care împreună cu interpreta Natalia Luncașu au înregistrat și cântat împreună în limba rusă piesa "Проститься", "ADIO (Goodbye)" despre care aflați mai multe în continuare.

Cei doi soliști au înregistrat împreună piesa “Проститься”, care înseamnă “Adio (Goodbye)”, care este un cover interpretat în varianta originală de Emin și Ani Lorak. Dacă despre Oliver Popa știți că locuiește la Londra de ceva timp, unde predă canto, despre Natalia urmeză să aflați mai multe. Natalia Luncașu s-a născut în orașul Cahul din Republica Moldova. “Dragostea de muzică a început chiar de la casa părintească, mereu cânta muzică mai ales Sâmbăta când făceam acasă treaba cu părinții și Duminica atunci când toată lumea se odihnea. Profesorul meu de muzică de la școală, era chiar fratele mamei, Ion Bantuș, un muzician profesionist, care a cântat în diferite țări, la diferite instrumente. A cântat și cu faimosul Nicolae Botgros. La școală era taraful în care cântăm cu vocea cântece populare și cântăm și în corul școlii. Mergeam în diferite localități la concursuri. Vorbesc rusă fiindcă în orașul natal erau foarte mulți ruși, totul era în limba rusă, filmele, muzică rusească, desene animate în rusă, prieteni vorbitori de rusă și până în Decembrie 2020, limba rusă era a2a limba oficială de stat”, spune solista.

Care mai are câteva hobby uri interesante: “îmi plac la nebunie florile, ador patinajul, teatru, fără sport nu trece o zi”, spune ea. Artista ne-a spus și alte detalii despre viața personală, “Am ajuns la Londra după ce divorțasem și era nevoie de o schimbare în viața mea. Eu de mulți ani visam să cânt. Nici o zi nu trecea fără muzică și eu să cânt o dată cu ea, căci ai mei mereu mă certau că ei nu aud muzică ci mă aud mai mult pe mine. Când sunt veselă ascult muzică și cânt, și când sunt tristă la fel, când mă culc pun muzică, când mă trezesc pun iar muzică. Am început o frumoasă colaborare cu Oliver acum 2 ani în cadrul AB Music Academy din Londra. După multă muncă și multe repetiții avem acum bucuria să lansăm prima noastră colaborare”, spune ea. O premieră pentru Oliver care a trebuit să învețe să cânte în limba rusă. “A fost o provocare dar Natalia m-a ajutat foarte mult să descopăr frumusețea și muzicalitatea limbii ruse. Sper să primim numai cuvinte de laudă la adresa acestei frumoase colaborări” ne-a declarat și Oliver.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT