LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Offset & Cardi B - Jealousy

we ❤️ music

Offset face echipă cu Cardi B pentru “Jealousy“

Offset face echipă cu Cardi B pentru “Jealousy“. Aceștia abordează direct speculațiile recente de pe internet despre relația lor pe noua piesă incendiară, care include „Jealous Ass Bitches” de la Three 6 Mafia.

Offset și Cardi au scris „Jealousy” împreună cu OZ (Drake, DJ Khaled), Boi-1da (Drake, Nicki Minaj) și Jahaan Sweet (Drake, Jon Batiste), care au și produs piesa.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/JealousyPR
Un omagiu adus filmului clasic din 2001 – Baby Boy, videoclipul oficial pentru „Jealousy” este plin de dragoste și dramă. Filmat în Los Angeles, îi pe prezintă Offset, Cardi și actrița Taraji P Henson (Baby Boy, „Empire”), plus apariții ale tuturor copiilor. Offset și J3K Logistics, compania sa de producție, au produs și regizat videoclipul. Offset a prezentat „Jealousy” cu acest videoclip, care a fost inspirat de interviul lui James Brown din 1988 de la CNN. Câștigătorul Oscar® Jamie Lee Curtis joacă rolul reporterului.
Pregătindu-se să lanseze această nouă eră a carierei sale, Offset a vorbit cu reporterii de la Variety într-un interviu amplu care analizează viitorul său album, viața de familie și formarea Migos cu prietenii din copilărie Quavo și Takeoff.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT