LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
erika isac femei

we ❤️ music

Odă urbană pentru ,,Femei” de la Erika Isac

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Finalistă a primului sezon One True Singer, Erika a lansat alături de ADI single-ul „Regreți”, piesă susținută de cele mai importante radiouri din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii.

Creditele pentru ,,Femei” merg către Erika Isac și Adi Istrate pentru versuri, către Erika, Adi și Flame pentru muzică, iar pentru producție Flame și Adi.

,,Unul dintre lucrurile pe care mi-aș dori să le văd mai des este susținerea între femei. Cred că ar trebui să ne admirăm și încurajăm între noi, să ne împărtășim experiențele, doar așa putem crește. <<Femei>> e o celebrare a frumuseții și puterii feminine și sper să vă dea încredere.” ne spune Erika Isac.

Erika își construiește și o bază de fani, colaborări precum ,,4 dimineața”, cu Marko Glass, sau ,,Sugar”, cu Theo Rose, fiind bine primite, mai ales în mediul online. De asemenea, Erika a lansat alături de ADI și un material mai complex, EP-ul “11”, care a fost foarte bine primit pe platformele de socializare. Recent, Erika a lansat alături de Berechet piesa “Ferrari”, piesă extrasă de pe soundtrack-ul filmului de succes ,,Haita de acțiune”, iar unul dintre ultimele sale single-uri, “Tap Tap”, prezentat în avanpremieră la Urbanist Sessions, are succes pe platforma TikTok.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT