LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
NOTD x Kenzie - Worst Thing

we ❤️ music

NOTD face echipă cu Kenzie pentru “Worst Thing”

NOTD face echipă cu Kenzie pentru “Worst Thing”. Piesa integrează perfect muzica pop, electronică și rock, în timp ce chitarele pline de energie creează un ritm dansabil. Videoclipul îi prezintă Kenzie și NOTD într-o petrecere în apartament, filmată printr-un filtru nostalgic, inspirat de moda anilor ‘90.

În ceea ce privește „Worst Thing”, NOTD a spus: „Am avut un apel zoom cu Kenzie în mijlocul pandemiei și ne-am conectat imediat. Am vrut să găsim melodia potrivită pentru a colabora, iar “Worst Thing” a fost cea potrivită. Ne-a plăcut acest cântec încă din prima zi, iar Kenzie chiar a ucis-o!”
Kenzie a adăugat: „NOTD sunt cei mai autentici și amuzanți băieți pe care i-am întâlnit vreodată. A fost o perioadă minunată să lucrez cu ei.”
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/WorstThingPR
Noul single marchează a doua lansare a anului pentru NOTD, după „about you” [feat. Nightly]. Revista Atwood a observat: „Adunând tot ceea ce face NOTD, ei nu integrează doar sunete în valul actual de EDM, ci influențe de peste tot. Aceasta include o afinitate pentru rock și alt pop.” Variance a laudat piesa ca fiind „încântătoare”, iar Indie Music Spin a botezat-o „un irezistibil Dance Pop Single”.
NOTD a anunțat și colecția lor NFT – 69 de NFT muzicale „about you” – pe platforma în creștere rapidă, Sound.xyz. Colecția s-a vândut imediat, iar volumul de tranzacționare a depășit 50.000 USD.
O colecție similară de NFT muzicale „Worst Thing” va apărea luni, 16 mai 2022, pe Sound.xyz.
Toate acestea abia încep să pregătească scena pentru lansarea EP-ului de debut al NOTD la sfârșitul acestui an.
După ce a acumulat 1,4 miliarde de stream-uri numai pe Spotify și 2,5 miliarde de stream-uri pe toate platformele, NOTD își continua povestea. Hit-ul global „I Don’t Know Why” cu Astrid S a început această serie, strângând până în prezent peste 130 de milioane de stream-uri. Apoi a făcut echipă cu Nina Nesbitt pentru „Cry Dancing” și mai târziu Catello pentru single-ul din 2020 „Nobody”. Acesta din urmă a strâns deja aproape 100 de milioane de stream-uri, petrecând cinci săptămâni pe primul loc în Billboard Dance/Mix Show Airplay Chart.
În 2019, NOTD a avut cea mai ascultată piesă de la US Dance Radio cu „So Close” cu Georgia Ku. Piesa a fost, de asemenea, nominalizată la Dance Song of the Year la iHeart Music Awards 2020 și a fost recent certificate cu discul platină în S.U.A.
La doar 17 ani, Kenzie Ziegler a devenit una dintre cele mai influente vedete în ascensiune ale Generației Z. Ea a adunat o prezență masivă pe rețelele sociale cu peste 35 de milioane de urmăritori pe mai multe platforme, iar videoclipurile sale muzicale au acumulat în mod colectiv peste 200 de milioane de vizualizări. În august 2019, a fost nominalizată la un Teen Choice Award pentru categoria „Choice Fashion/Beauty Web Star”, iar anul precedent a câștigat un Teen Choice Award pentru „Choice Muser”.
În calitate de cântăreață și compozitoare, Kenzie și-a lansat cel mai recent single de sărbători „COSY WITH ME (feat. Ant Saunders)”, care a urmat lansării piesei „DONUTS (feat. Yung Bae)”, o piesă pop optimistă care o consolidează și mai mult ca o artistă în ascensiune. Piesele se alătură discografiei sale în creștere, inclusiv „HOT”, „MOTIVES” și „EXHALE (feat. Sia)”, care au venit la scurt timp după lansarea turneului PRETTYMUCH’S Summer North American FOMO.
În noiembrie 2018, Kenzie și-a lansat albumul Phases, care conținea single-urile „Nothing on Us” și „Wonderful”, scrise de compozitorii nominalizați la Grammy, Sia și Jesse Shatkin. Înainte de Phases, ea a lansat single-ul „Monsters (aka Haters)” și a urmat acest succes cu single-urile ei: „Teamwork”, „Breathe” și „What If (feat. Johnny Orlando).”
Kenzie a fost văzută cel mai recent în „The Masked Dancer” și a jucat în serialul YouTube „Total Eclipse”. În 2018, Kenzie a concurat la ABC „Dancing with the Stars: Juniors”. Ea este, de asemenea, un ambasador al mărcii pentru marca de îngrijire a pielii Bubble.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT