LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Nicki Minaj x Red Ruby Da Sleeze

we ❤️ music

Nicki Minaj a revenit cu un single-freestyle – “Red Ruby Da Sleeze”.

Artista a avut un an incredibil, care a inclus si un nou record pe care l-a doborat, devenind rapperita cu cea mai lunga perioada de timp in topul Billboard Hot 100 si a depasit-o pe Missy Elliott.

Timp de aproximativ trei minute și jumătate, piesa prezintă o productie de la Go Grizzly și Cheeze Beats. „Red Ruby Da Sleeze” include un sample din piesa „Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh)” a lui Lumidee și o aduce pe Nicki cu referiri la piesa ei, „Chun Li”, inspirată din Street Fighter, din 2018, în timp ce abordează cum rămâne pe locul 1, în ciuda faptului că nu a lansat nimic solo de cinci ani.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/RedRubyDaSleezePR

Vara trecută, Nicki Minaj a primit premiul Michael Jackson Video Vanguard la MTV VMA și și-a lansat single-ul numărul 1 „Super Freaky Girl”, care a fost catalizatorul ei pentru a ajunge la 14 ani consecutiv, in topul Billboard Hot 100.
Pe lângă „Super Freaky Girl”, Nicki Minaj a avut un 2022 foarte activ din punct de vedere muzical, incluzând o apariție la Imnul Oficial al Festivalului Fanilor FIFA „Tukoh Taka” alături de Maluma și Myriam Fares și, de asemenea, a avut o colaborari cu Lil Baby pe melodiile “Bussin” si “Do We Have A Problem?” sau Coi Leray pe “Blick Blick.”
Au trecut cinci ani de când Nicki Minaj și-a lansat cel de-al patrulea album, Queen, o colectie de 19 cântece cu multe colaborari, de la Lil Wayne, Ariana Grande, The Weeknd, Swae Lee, Future și Foxy Brown. Proiectul a ocupat locul 2 în Billboard 200 și i-a adus lui Nicki o certificare de platină.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT