nathan evans

Nathan Evans lansează single-ul „Ring Ding (A Scotsman’s Story)”

we ❤️ music
După ce a cucerit intreaga Europa, dar si globul, cu deja hitul "Wellerman", Nathan Evans a revenit cu o noua melodie care are toate ingredientele pentru a deveni un alt hit - "Ring Ding (A Scotsman's Story)".

“Sunt așa de entuziasmat să impartasesc această piesă nou nouță cu voi toți. Împreună cu echipa mea, am lucrat la ea și sunt încântat să împart și videoclipul cu voi. A fost o experiență foarte distractivă și mai presus de tot, sper să fie un ajutor pentru oricine se gândește să plece în vacanță cu o persoană pe care abia au cunoscut-o într-un bar… să se gândească de două ori!”
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/RingDingPR
Single-ul vine în urma succesului global pe care Nathan l-a avut cu piesa care a fost pe primul loc, „Wellerman”, și cu piesa „Told You So”, care a acumulat peste 6 milioane de stream-uri. Având în vedere popularitatea în creștere a lui Nathan, acesta va sărbători lansarea primei cărți: ‘The Book of Sea Shanties: Wellerman and Other Songs from the Seven Seas’ , care va ajunge in librarii începând cu 15 octombrie.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT