Cântărețul de muzică populară care a participat la “Chefi la cuțite”, prima ediție”, și-a deschis în pandemie o cofetărie în Brăila, acolo unde înainte de Paște a făcut peste 30 de cozonaci și 20 de torturi, bătând un adevărat record
Înainte de acest maraton de preparat cozonaci și torturi alături de Diniosie Secrieru și o altă colegă, Mihai Constandache a avut parte de o vacanță în Hurghada, Egipt, unde și-a încărcat bateriile și s-a relaxat înainte de marea preparare pentru Paște. Cantaretul care a participat la emisiunea “Chefi la cuțite” de la Antena 1 și i s-a spus Alex Velea al muzicii populare, căci seamănă cu sexosul intrepret, partenerul Antoniei, a muncit câteva zile bune. “După ce timp de opt zile am colindat prin Egipt, ajungand pană în Cairo și am văzut Piramidele din Giza și Sfinxul sau am avut parte de curse off road în deșert datorită Andreei Lege și Vip Business Voyage, m-am întors la muncă. Un adevărat maraton în care timp de trei zile am făcut cozonaci și torturi. Eu m-am axat pe cozonaci iar Dionisie a făcut torturi, și împreună am stat și de Paște la Pisica albasta și am avut clienți. Vizită în Egipt m-a inspirat și pentru viitoare piese, căci în curând ne vom întoarce la concerte. M-am gândit o piesă cu influențe locale, însă veți afla mai multe la momentul potrivit și le veți auzi. Acolo este o altă viață și m-am bucurat că am văzut piramidele și m-am
încărcat de energie”, ne-a mărturisit Mihai Constandache. Solistul s-a bucurat că a avut parte de relaxare și apoi s-a întors înapoi la muncă.