LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Mesajul emoționant al lui Daniel Buzdugan pentru fiica lui Maria

Cunoscutul DJ de la Radio Zu și vedetă de televiziune Daniel Buzdugan și-a aniversat fiica, Maria. Acesta a publicat un mesaj emoționant pe pagina sa de facebook pe care îl puteți citi și voi în continuare.

“La multi ani, Maria! Fata lu’ tata vreau să-ti readuc aminte că indiferent pe ce mări vei naviga dealungul vieti si prin cate valuri vei trece, noi (mama, tata și Luca) vom fi mereu limanul la care să te adăpostesti pe timp de furtună! Ai fost o bucurie din prima clipă cand erai doar o liniută roș̦ie pe un test de sarcină, ai fost o bucurie si la nastere, dar mai ales la prima iesire a noastră, cand nu împlinisei decat două luni si am plecat cu tine în brațe în Franta, pentru că nu voiam sub nicio formă să ne ratăm vara fără să plecăm undeva, iar tu ai fost atăt de cumintică si pe avion si pe autobuze, si pe trenurile care ne-au plimbat prin satele din Provence, si chiar si cand te-a băgat mama în mare… De atunci mi-am dat seama că semeni cu mine si că vei fi o plimbăreată. Maria mea, te rog să ai grijă de inimioara ta, să rămăi o copchilă toată viata, cum spunem noi moldovenii, să nu primesti oamenii urâți să-ti între în ea cu pantofii murdari, si să nu permiti nimănui să-ti taie aripile. Să fii răbdătoare, să asculti mai mult decăt să vorbesti, să fii din nou răbdătoare, să fii si blândă chiar atunci cănd
crezi că ar trebui să fii dură, să nu judeci oamenii după numere (case, masini, bani) ci după povestile lor de viață, să ierti si să nu disperi dacă aștepti prea mult, pentru că cei care sunt răbdători primesc întotdeauna ce-i mai bun, uită-te la tăticul tău. Să cauti fericirea nu cariera, să citesti mult ca să fii desteaptă, să stai de vorbă mai ales cu oamenii simpli că de la ei vei primi o energie bună, să spui din suflet Bună ziua, Mulțumesc si Iartă-mă! Să nu uiti că esti româncă, născută din părinti ieseni si nu în ultimul rând că esti și vei rămăne o bună creștină! Te iubim. Tati, mami si Luca!”, a scris Daniel Buzdugan pe facebook.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT