LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Love Island România - in curand

we ❤️ music

”Love Island” vine în România la Pro TV!

După ”Survivor România”, un alt reality-show vine la Pro TV, însă unul de dating: ”Love Island” ajunge și în țară noastră. Love Island, formatul care a cucerit și a aprins imaginația a milioane de telespectatori din peste 25 de teritorii, din Marea Britanie până în Grecia, Germania și SUA, va fi în curând pe Voyo și PRO TV.

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască experiența unei veri de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată. Imediat ce intră în show, trebuie să decidă cu cine plănuiesc să formeze un cuplu. Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna lipsit de probleme, iar provocările pe care le vor întâlni în fiecare zi vor duce la răsturnări dramatice de situație. Pe lângă faptul că trebuie să-și aleagă cu grijă partenerul alături de care să aibă o relație, concurenții acestui reality show vor fi nevoiți să câștige și inimile telespectatorilor.
Publicul va avea ocazia să schimbe cursul evenimentelor din vilă, printr-o aplicație unică în România, și va decide în cele din urmă cuplul câștigător. “Suntem încântați să aducem, în sfârșit, Love Island în România. Emisiunea este unul dintre cele mai tari formate din lume, în acest moment, și se potrivește perfect strategiei VOYO și PRO TV de a avea divertisment de calitate pentru audiențe diverse. Love Island are deja foarte mulți fani în România, care au văzut versiuni internaționale ale emisiunii și sunt sigur că vor aprecia varianta românească ce va fi realizată sub semnătura calității PRO TV”, a spus Antonii Mangov, Director de Programare PRO TV. Fă primul pas! Înscrie-te chiar acum la Love Island! Cei care vor să descopere dragostea adevărată, în timp ce trăiesc o experiență de neuitat, pot face primul pas chiar acum. Înscrierile la reality show-ul fenomen Love Island s-au deschis pe înscrieri.protv.ro. Love Island este un format deținut de ITV Studios.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT