LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
lino golden

we ❤️ music

Lino Golden a avut parte de o transformare senzațională! S-a operat de excesul de piele și a slăbit din nou!

Pentru cei care nu știu, Lino Golden, cel care a lansat hitul “Panamera”, a avut probleme mari cu kilogramele în plus. Radu Cârstea, pe numele său adevărat, cântărea 100 de kilograme și a fost ambiționat de Alex Velea să slăbească și să meargă la sală. Însă problemele nu s-au terminat pentru el.

transformarea lui lino golden
transformarea lui lino golden

Puștiul s-a ambiționat și a slăbit foarte mult. Însă kilogramele date jos au lăsat urme. “La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotărârea că trebuie să slăbesc. Țin mine că Alex Velea mi-a spus că nu mă va mai ajută să slăbesc, când m-a prins că nu mă țineam de dietă cu adevărat. Acela a fost momentul când am devenit foarte serios în această privință. Primul lucru pe care am început să îl fac a fost acela de a alerga în parc, însă după două minute mi s-a făcut rău și eram pe punctul de a chema ambulanța. Atât dietă pe care o țineam, cât și sportul intens m-au ajutat să slăbesc foarte mult. După prima lună, diferența s-a văzut, atât în oglindă, cât și pe cântar; am reușit să slăbesc 10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme”, a povestit Lino Golden. “La început, sincer, îmi era rușine de cum arăt …după ce am ajuns să înțeleg că în primul rând trebuie să mă simt eu bine în pielea mea și după să mă intereseze ce vorbește lumea de mine. Am muncit foarte mult și sunt mândru de realizările mele din punct de vedere al aspectului și a sănătății. Dacă lumea îți dă hate și și-o ard bully cu tine pentru cum arăți nu trebuie să te simți down, down sunt ei pentru că ăla e nivelul lor”.

lino-golden-a-slabit-30-de-kilograme
lino-golden-a-slabit-30-de-kilograme

Însă după ce a participat la “Survivor” tînărul s-a certat cu Alex Velea și cu colegii de la Golden Boy Society și aceștia au dat imagini cu el în care îi atârnau pectoralii din cauza că a slăbit. Atunci solistul s-a hotărât să meargă la medic pentru a scăpa de  excesul de grăsime. Mai mult, după această operație a slăbit considerabil și chiar dacă mai are urme de la intervenție este în continuare sexy. Lino continuă să cânte și să facă vlog și îi pare rău că s-a certat cu Alex Velea și Antonia. Însă viața merge mai departe iar el este într-o continuă transformare.

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT