LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

La 4 ani de relație Smiley a vorbit de relația cu Gina Pistol și despre fiica lor

Luna aceasta se împlinesc patru ani de când Gina Pistol și Smiley au început o relație.

Juratul și prezentatorul de la “Românii au talent” i-a povestit lui Mihai Morar despre începutul relației cu mama copilului lui dar și despre micuța Josephine.

“Legătura mea cu Gina s-a construit caramidă cu cărămidă, fără așteptări prea mari. Lucrurile s-au așezat atât de bine, de natural, încât nu mai văd viața altfel. Noi ne-am găsit în multe conjuncturi. Eu mă cunosc cu Gina de când eram mici, de când aveam 20 de ani. Cumva, de la distanță, ne simpatizam, dar nici măcar nu ne-am gândit, a fost cumva platonic. Dacă ne-am fi cunoscut mai demult, nu am fi rămas împreună, ori că eram eu prea zbuciumat, ori că era ea prea nerăbdătoare. Stând de vorbă, am realizat că dacă ne întâlneam mai devreme nu ne potriveam. Când ești pregătit să primești, atunci primești. Gina îmi spune: <Băi, tu ești testul meu de răbdare!> A devenit mai așezată, mai echilibrată, pentru că ea e mai colerică, mai vulcanică, iar eu te pot scoate din sărite foarte ușor. Sunt foarte calm, sunt absent, nu ai ce să vorbești cu mine, stau plecat zile, nopți, nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva am fost un test de răbdare pentru ea care probabil, a pregătit-o pentru următorul test de răbdare, adică ăsta. Ea, pentru mine, e ce aveam nevoie ca prezență feminină în viața mea. Găsesc multe lucruri care îmi plac la oameni în Gina: este jovială, are un simț al umorului extrem de mare, nu mă plictisesc cu ea niciodată, ne plac același gen de cântăreți, aceeași mâncare, suntem foarte asemănători. Nu îmi pune întrebări inutile. E important pentru mine să am un om acasă care știu că mă așteaptă și nu pune la îndoială ceva din ce spun, vizavi de programul meu”, a mai spus Smiley.

Ce spune despre fiica lui?

“Atunci când am ținut-o pentru prima dată în brațe, am rămas șocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracțiune de secundă. Cumva era ceva care îmi lipsea și doar s-a atașat trup și suflet de tine. Așa fizic, mirosul e de mușețel, e un miros liniștitor, de fericire, combinat cu temeri, cu transpirație multă, e o combinație ciudată. Astăzi când am schimbat-o pe Josephine, îi spuneam Ginei că mie nu îmi miroase deloc. Eu o să fiu unul dintre tații cărora nu o să le miroasă rahatul copiilor lui. Dimineața ăsta e ritualul. Mă uit cum se trezește și are un ritual care pentru mine este un adevărat spectacol. Deschide ochii ușor, începe să se întindă și face toate fețele posibile. E foarte expresivă. E ceva fantastic. Avem momente în care ne uităm unul la altul, ochi în ochi, și la un moment dat zâmbește”, a mai povestit tăticul Smiley.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT