LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Kungs - „Lipstick”

we ❤️ music

Kungs te invită la dans odată cu lansarea piesei „Lipstick”

În urma succesului impresionant al melodiei „Never Going Home”, DJ-ul francez de 24 de ani, Kungs, și-a lansat începând cu data de 29 octombrie 2021, noul single intitulat „Lipstick”.

„Lipstick” vine după mega hit-ul pe care Kungs l-a lansat vara aceasta, „Never Going Home”, care a intrat în topurile muzicale din toată Europa și care a acumulat peste 160 de milioane de stream-uri la nivel global. De asemenea, single-ul a fost primit certificări de platină și aur de la mai multe țări din Europa și a petrecut săptămâni la rând în topurile radio din numeroase țări.
Inspirat de atmosfera mediteraneană a petrecerilor „Club Azur” ale lui Kungs și impregnat cu influențe disco, single-ul „Lipstick” este o invităție fresh și veselă pentru a te alătura ringului de dans fără să mai stai pe gânduri!
Kungs a reușit să fie cunoscut pe tot mapamondul în 2016, când a lansat hit-ul inovator „ This Girl”, care a primit certificarea de diamant în numeroase țări și care a acumulat peste 5.2 miliarde de stream-uri la nivel global până în prezent.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT