LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
KILL SCRIPT x Crooked Bangs - Forever

we ❤️ music

KILL SCRIPT a lansat, alături de Crooked Bangs, „Forever”, un banger cu o producție deosebită

După debutul alături de Armada cu EP-ul de două piese „THE FALL EP”, KILL SCRIPT lansează acum, cu o lejeritate specifică, un nou banger, care aduce din nou în atenție producția deosebită, o caracteristică a artistului.

Piesa „Forever”, alături de Crooked Bangs, este un single techno melodic, care transmite prin fiecare notă și prin fiecare cuvânt poftă de viață. Cu un ritm catchy și o voce electrizantă, „Forever” promite să fie un banger care o să răsune toată vara.

„După ce am construit toate lumile din universul KILL SCRIPT, <<Forever>> este o fărâmă de speranță că totul se va aranja de la sine. Am combinat dragostea mea pentru genul progresiv cu dragostea pentru genul techno melodic. Sunt foarte fericit cu ce a ieșit.”, a spus artistul.

KILL SCRIPT este un artist care nu doar produce muzică, ci combină SF-ul cinematografic cu producțiile live intense. Acesta a reușit să treacă de barierele underground și a lansat prima piesă în 2020. KILL SCRIPT a fost o prezență importantă la mai multe festivaluri, printre care EDC Las Vegas, EDC Orlando, Electric Zoo și Seismic Dance Event.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT