LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Kali Uchis, Ozuna - Another day in America

we ❤️ music

Kali Uchis face echipă cu Ozuna și lansează piesa „Another day in America”

Senzația momentului, Kali Uchis, și-a unit forțele cu megastarul latino, Ozuna, și a lansat astăzi, 26 noiembrie, piesa „Another day in America”. Acest cântec face parte din coloana sonoră a filmului regizat de Steven Spielberg, „West Side Story”, ce va avea premiera pe 7 decembrie 2021.

Cei doi artiști au scris piesa împreună cu Alejandro Borrero, Andrea Mangiamarchi, Brandon Cores, Ivanni Rodriguez, Jorge Luiz Perez Jr., Leonard Bernstein, Manuel Enrique Lara Colmenares, și Stephen Sondheim. De producția track-ului s-au ocupat Manuel Lara și One Six.
Mesajul piesei a fost inspirat de filmul „West Side Story”, care preia povestea clasică a lui Romeo și a Julietei și o aduce în prezent, pe străzile din New York. În timp ce două grupuri se luptă pentru a prelua supremația cartierului, situația se complică atunci când un membru se îndrăgostește de sora rivalului său.
Stream: https://umusic.lnk.to/AnotherDayInAmericaPR
La începutul lunii septembrie, Kali Uchis a câștigat primul său premiu Billboard Latin Music pentru albumul latin al anului. Premiul a încheiat un an exceptional pentru Uchis, care a câștigat primul său premiu Grammy, pentru cea mai bună înregistrare dance, cu Kaytranada, în ianuarie, primele premii Premios Nuestra Tierra și Univision Premios Juventud în această vară și a fost nominalizată la primul ei premiu de muzică latino-americană. În plus, Uchis a concertat la a 34-a ediție a Premiilor Patrimoniului Hispanic în octombrie, unde a fost recunoscută ca Inspira Honoree din 2021. Piesa sa de debut, „Telepatia” a stat cel mai mult în topul Billboard Hot 100, fiind singura melodie în limba spaniolă, din acest deceniu (23 săptămâni), și a atins numărul 10 pe Global 200.
Cântărețul și compozitorul puerto-rican, OZUNA, este una dintre figurile latino cele mai cunoscute și ascultate de pe mapamond. De când și-a început cariera în 2015, Ozuna a câștigat multiple premii, precum BMI’s Contemporary Latin Songwriter of the Year (2019, 2021) și Contemporary Latin Song of the Year „Taki Taki” (2020). El a câștigat primele două premii Latin GRAMMYs® în noiembrie 2020, pentru colaborarea „Yo x Ti, Tú x Mí,” cu ROSALÍA.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT