justin bieber

Justin Bieber face echipă cu WAVE pentru o experiență virtuală de neuitat în “Metaverse”

we ❤️ music
Justin Bieber face echipa cu WAVE pentru o experiență virtuală și muzicală de neuitat, în Metaverse. Pe 18 noiembrie, artistul va interpreta hiturile de pe albumul “Justice” într-un concert virtual.

Colaborarea va introduce ascultătorii de muzică în conceptul futurist METAVERSE, combinând jocurile video, real time motion-capture și interpretarea de muzică live într-o experiență interactivă captivantă. Audiență va avea parte de un show intim și epic, în care Bieber va concerta piesele de pe albumul sau “Justice”, chiar înainte că acesta să pornească în turneul mondial, “Justice”, din 2022. Evenimentul va avea loc pe 18 noiembrie, la ora 4 dimineață (ora României), urmând să fie redifuzat pe 20 și 21 noiembrie și pentru alte audiențe. Înscrierile se pot face pe site-ul: Justin Bieber – An Interactive Virtual Experience (wavexr.com)
Ascultă aici albumul “Justice”: https://umusic.lnk.to/JusticeTheCompleteEditionPR
Tehnologia WAVE îl va transformă pe Justin într-un avatar digital, pentru a putea susține primul concert din istorie în METAVERSE. “Justin Bieber – An Interactive Virtual Experience” va oferi audiențelor locuri în primul rând, implicând toți fanii în această experiență. Aceștia vor putea să apară pe scenă alături de Justin, vor putea influență show-ul și elementele acestuia în timp real.
“Justin Bieber nu este doar unul dintre cei mai mari artiști din lume, este și unul dintre cei mai vizionari”, a declarat Adam Ariggo, CEO-ul WAVE. “Acest parteneriat va oferi opțiuni nelimitate pentru Justin și fanii lui”, a mai adăugat Adam.
“Justin Bieber – An Interactive Virtual Experience” completează turneul fizic, pe care Bieber îl va începe în 2022.
“Cred în tehnologia WAVE și îmi place cum platforma mă poate ajută să mă conectez cu fanii din toate colturiile lumii”, a declarat Justin Bieber despre nouă colaborare.
Misiunea proiectului WAVE este aceea de a aduce oamenii împreună prin intermediul divertismentului virtual. Platforma ajută artiștii și fanii să colaboreze, pentru a crea momente de neuitat.
Justin Bieber a ajuns pe primul loc în Billboard Hoț 100 pentru a două oară în 8 luni, datorită hit-ului “Stay” împreună cu The Kid Laroi, fiind al optulea single al artistului ce ajunge #1. Totodată, Justin a devenit cel mai tânăr artist solo care are 100 de intrări în Billboard Hoț 100. Hit-ul certificat cu discul de platină, “Peaches”, a debutat pe primul în Billboard Hoț 100, dar și în Top 40 și Rhythmic Airplay charts. Piesă a acumulat peste 1,5 miliarde stream-uri la nivel global, fiind ultimul single de pe albumul “Justice”. Proiectul a debutat pe primul loc în 117 țări și a acumulat peste 6 miliarde de stream-uri. Justin își continuă drumul în a deveni unul dintre cei mai mari artiști din istorie, acumulând în timpul carierei peste 75 miliarde de stream-uri, peste 70 milioane de albume vândute, fiind și artistul cu cei mai mulți abonați pe YouTube (peste 66 milioane), dar și artistul cu cei mai mulți ascultători lunar pe Spotify (peste 82 milioane).

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT