LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Jimmy Fallon, Ariana Grande & Megan Thee Stallin 0 is the masked christmas

we ❤️ music

Jimmy Fallon, Ariana Grande & Megan Thee Stallion au lansat piesa de Crăciun – “IT WAS A… (MASKED CHRISTMAS)”

Jimmy Fallon a făcut echipă cu invitata sa frecventă, Ariana Grande, și senzația momentului, Megan Thee Stallion pentru piesă de sărbători “It Was A … (Masked Christmas)”, însoțită și de videoclipul oficial.

Track-ul a fost scris de Jimmy Fallon împreună cu Rami Yacoub, Ido Zmishlany și Myles William, cei doi din urmă ocupându-se și de producția cântecului. Așa cum ne-au obișnuit cei trei artiști, piesă a luat o întorsătură inedită, relatând, într-un mod amuzant, cum s-a desfășurat perioada de sărbători în ultimii doi ani, în contextul pandemiei.
Videoclipul piesei îi surprinde pe cei trei în cadre specifice momentelor magice de Crăciun, de exemplu lângă brad sau pe pârtie, dar fără să lipsească și cele mai “trendy” accesorii ale momentului, precum masca de protecție sau uniformă de asistență pe care o poartă Megan. Piesă este menită să îți transmită o stare de bine și să demonstreze că ne putem păstra simțului umorului și să vedem partea plină a paharului, chiar și în momente mai grele.
Inițial, anunțul acestei colaborări a fost făcut pe rețele de socializare ale lui Jimmy Fallon, care a scris: “Nu-mi vine să cred că scriu asta, dar voi lansa un cântec cu videoclip, împreună cu Ariană Grande și Megan Thee Stalion”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT