Interviu: Jimmy Dub “Mi s-a spus că semăn cu J Balvin de cele mai multe ori și când eram mai mic cu Alex Velea”

we ❤️ music
Jimmy Dub este de ceva timp în showbiz și între timp și-a făcut și o familie în paralel cu hiturile pe care le crează.

L-am luat la întrebări pe solist și iată ce am aflat pentru WeLoveMusic în exclusivitate.

WeLoveMusic: Pentru cei care nu știu de unde este numele de scenă?

Jimmy Dub: (râde) Am parte de întrebarea asta de 10 ani, numele de scenă mi l-a dat Connect-R împreună cu Chris Mayer. Aveau un prieten care nu putea să pronunțe numele corecte și a stâlcit un nume și a ieșit Jimmy Dub, iar lor li s-a părut potrivit pentru mine.

Care este numele tău adevărat?

Numele meu adevărat este Năstase Octavian, un nume perfect pentru intrat în politică. Glumesc!

Când te-ai îndrăgostit de muzică cu adevărat și ai zis că asta vei face de acum încolo?

De cântat așa prin casă cânt de pe la 7 ani, am avut și radio pirat în cartier pe la 15 ani iar la 21 de ani am scos hitul “Monday” care mi-a arătat că pot “traii“ din muzică și de atunci doar asta fac mulțumită lui Dumnezeu.

În ultima vreme ai mai multe colaborări muzicale, cum ai ajuns să lucrezi cu Asu și Kalif?

Anul trecut am decis să semnez cu Asu Studio pentru că am avut o chimie cu echipa de acolo și până acum am creat multe piese frumoase care vor ieși cât de curând. Cu Kalif am început colaborarea odată cu semnarea mea la Asu Studio, suntem colegi la acest label și o să mai auziți colaborări interesante între artiștii Asu Studio!

Ți s-a spus vreodată că semeni cu Kalif?

Hahaa nu! Mi s-a spus că semăn cu J Balvin de cele mai multe ori și când eram mai mic cu Alex Velea (aveam strungăreață amândoi)

Ai filmat câteva videoclipuri noi, ne poți spune cum este la filmări?

Da, am filmat și 3 clipuri într-o singură zi… este foarte frumos dar și foarte obositor în același timp pentru că începem filmările la 12 ziua și terminăm la 7 dimineață în rest e frumos, ne distrăm.

Ce alte surprize muzicale pregătești?

Am stat aproape “non stop” în studio și am făcut foarte multe piese. O să am și niște colaborări tari rău și o să urmeze și câteva piese Reggaeton în spaniolă 100%.

Ce ai mai făcut în izolare?

În izolare am creat foarte mult…și am și mâncat foarte mult dar să sperăm că în perioada următoare o să și putem arata ce am creat în această perioadă publicului în carne și oase nu doar online.

Idei noi de piese, schimbări de look?

O dată cu piesele vin și schimbările de look. O să vedeți ceva foarte frumos în următoarele videoclipuri. Mai multe nu vă pot spune.

Ce spun fetele tale despre piesele tale? Le dai să le asculte?

Fetele mele, soția mea (Monica Ingrid – nume de studio Luz, n.r.) și fetița mea le ascultă primele. De la ele iau primele vibe-uri și păreri.

Ați avut vacanță împreună anul trecut, ați plecat pe undeva?

Vacanță am avut tot în studio, nu am apucat să mergem nicăieri. Sperăm că anul acesta să avem și noi parte de o mică vacanță.

Ce îți dorești pentru următoare perioadă?

Pentru următoarea perioadă îmi doresc să ne relaxăm puțin din toate punctele de vedere, să înceapă spectacolele și evenimentele pentru că lumea are nevoie de acest “medicament” numic MUZICĂ.

Un mesaj pentru cititorii noștri?

Să consume muzică de calitate și să ne vedem cu bine la concerte și până atunci pe rețelele de socializare. Aveți grijă de voi! Vă pup și vă iubesc! Love ya!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT