LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Jesy Nelson - Boyz feat Nicki Minaj

we ❤️ music

Jesy Nelson lansează primul single solo – “Boyz”, feat. Nicki Minaj

„The UK baddie and the Barbie” s-au reunit pentru un hit pop inspirat de o piesă a lui P. Diddy. Starul pop britanic, Jesy Nelson, își ia avânt și lansează în stil grandios primul single solo, intitulat „Boyz”. Intoarcerea lui Jesy in lumina reflectoarelor a fost mult așteptată de către fanii artistei, încă de când aceasta a anunțat la sfârșitul anului 2020 că părăsește trupa de fete, câștigătoare a premiilor Brit Awards, Little Mix.

În timp ce Jesy este conștientă că mulți s-ar fi așteptat ca primul ei single solo să fie o baladă – ceva care să ofere un teaser către noua direcție și care să o ajute să câștige suportul celor care „dau moda”, aceasta nu pierde deloc timpul cu subtilități. Apelând la atitudinea francă și autentică a muzicii hip-hop și R&B din anii 90, pe care Jesy o asculta în copilărie și adolescență, aceasta transpune piesa din 2001 a lui P. Diddy, „Bad Boy 4 Life”, într-o reflecție asupra bărbaților, perfect completată de partea rap a megastarului, care a mai colaborat cu Jesy în trecut, Nicki Minaj. Cea din urmă a descries această colaborare drept reuniunea dintre „the UK baddie and the Barbie!”
Asculta: https://umusic.lnk.to/BOYZPR
O declarație clară a direcției carierei solo, „Boyz” o surprinde pe Jesy luând controlul asupra propriei povești: conceptualizată și co-scrisă de Nelson în urma unei despărțiri dureroase, piesa vine însoțită și de un videoclip reimaginat al piesei icon de la P. Diddy, co-regizat de Jesy și Harry James. Ideea acestui sample i-a venit lui Jesy în timp ce suferea în urma unei despărțiri și reflecta asupra bărbaților de care este atrasă. „De ce îmi plac băieții răi, ce este în neregulă cu mine? De ce sunt atrasă de oricine pare obraznic?” își aduce aceasta aminte. „Așa că am dat un mesaj [duo-ului de producători Loose Change] și am fost ceva de genul: o să credeți că sunt nebună, dar chiar vreau să scriu o piesă despre motivul pentru care majoritatea femeilor sunt atrase de băieții răi și vreau șă folosesc acea piesă de la P Diddy și ei mi-au spus: hai să o facem.”
Fanii lui Jesy s-au pregătit cu atenție pentru această colaborare – chiar și prin reascultarea piesei originale, și speculând despre maniera în care Jesy și Nicki au abordat piesa. Este un set-up ideal pentru lansarea lui Jesy ca artist solo, în timp ce aceasta se pregătește pentru cariera pe care și-a dorit-o întotdeauna. „Vreau doar să fiu eu și să fiu autentică”, spune ea. „Vreau ca fanii mei să audă că poveștile sunt ale mele, pentru că așa este. Nu a venit nimeni să-mi spună despre ce să scriu. Aceasta este muzica pe care am vrut dintotdeauna să o creez”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT