LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Jeremy Zucker x BENEE - I'm So Happy

we ❤️ music

Jeremy Zucker colaborează cu BENEE pentru melodia “I’m So Happy”

Cântărețul, compozitorul și producătorul Jeremy Zucker, certificat cu multiple discuri de Platina, revine cu o nouă colaborare, cu starul pop din Noua Zeelandă, BENEE, intitulată „I’m So Happy”. Aceasta marchează prima sa lansare din 2021 pana in prezent și dă startul unui nou capitol sonic.

„I’m So Happy” îl vede pe Jeremy evoluând din nou. Vocea lui se ridică și coboară în valuri de emoții delicate peste un peisaj sonor bogat și, între timp, BENEE oferă un vers la fel de irezistibil, deoarece vocile ambilor artiști se topesc. Cel mai important, noua piesa anunță următoarea eră a lui Jeremy, deoarece deschide calea pentru viitorul său proiect și pentru multe altele.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/ImSoHappyPR

Jeremy spune: „‘I’m So Happy’ este un cântec despre fantezie. Am vrut să răstorn ideea de dor; în loc să îmi doresc să fiu undeva cu cineva special, am scris melodia în timp ce îmi doresc să fiu undeva *fără* cineva. Contradicția versurilor versus instrumental este ceea ce îmi place cel mai mult. Din punct de vedere sonor, are elemente care le pot aminti ascultătorilor vechile mele melodii. Îi sunt atât de recunoscător lui BENEE pentru rolul ei în realizarea acestei melodii”.

BENEE intervine, spunând: „Când Jeremy mi-a trimis prima dată melodia, am fost cucerita de versuri. Îmi place cum mă face să ma simt această melodie când o cânt. Pentru mine, acest cântec este, cu siguranță, despre a ieși la celălalt capăt al depășirii persoanei greșite și a ieșit în sfârșit din viața ta, lol. Am fost atât de încântat să lucrez la această melodie cu el și am fost la fel de încântata de faptul că am putut realiza videoclipul cu el în LA.”
Muzica lui Jeremy Zucker se desfășoară ca genul de povești pe care le împărtășești cu cei mai buni prieteni ai tăi. Are un sound atât de intim, detaliat, personal și semnificativ. Această abordare l-a consolidat ca o voce cu impact liniștit în muzica mainstream. De când a apărut în 2015, el a strâns 9,5 miliarde de streamuri globale și a vândut 4 milioane de albume. Ca să nu mai vorbim că a primit aprecieri de la The New York Times, Rolling Stone, Billboard, PAPER Magazine, Wonderland și multe altele. Pe parcurs, el a onorat scenele festivalurilor precum Lollapalooza, Governors Ball, Reading & Leeds, Firefly și multe altele, pe lângă faptul că a făcut apariții în emisiuni de televiziune, inclusiv The Late Show cu Stephen Colbert, The Late Show cu James Corden. Cel de-al doilea album, CRUSHER, a sosit în 2021 și a deschis calea pentru cel mai mare turneu al său de până acum, „MORE NOISE !!!!!”, cu date în America de Nord, Europa, Marea Britanie, Asia, Australia și Noua Zeelandă.

DESPRE BENEE
BENEE este vocea de vis a unei generații nemulțumite care a cucerit publicul în 2020 cu „Supalonely”, irezistibilul ei banger alt-pop în streaming, de patru miliarde, care a definit practic experiența pandemiei. Stella Bennett, în vârstă de douăzeci și doi de ani, îmbină reflecțiile ei profund sincere despre viața din suburbiile Auckland, Noua Zeelandă, cu noțiuni lirice dezvăluite și adesea capricioase, toate produse cu o ureche technicolor pentru beat-uri gătite și imprevizibile.

Albumul ei, “Hey u x”, plin de invitați, dar extrem de personal, a fost lansat la sfârșitul anului 2020; o lume muzicală vibrantă, cu invitați de la Grimes și Lily Allen până la Gus Dapperton și Muroki (o altă adolescentă din Noua Zeelandă). A fost listat ca unul dintre „25 Cele mai bune albume pop din 2020” de Billboard, menționând că BENEE „contemplă necazurile generației Z cu o ureche ascuțită pentru refrene și aranjamente care oscilează între indie rock și hyperpop”.

In 2022, BENEE revine cu EP-ul ei Lychee, cu piesa ei „Doesn’t Matter” care dezvăluie călătoria cântăreței prin zgomotul emoțional din 2021. După lansarea EP-ului, BENEE a făcut turnee în America de Nord, Europa și Marea Britanie.

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT