LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Jennifer Lopez merge pe cioburi de sticlă din trecutul ei zdrobit în videoclipul piesei „Rebound”.

Dragostea nu ar trebui să doară. Jennifer Lopez ne cântă despre realitatea tristă a relațiilor toxice în noua sa piesă „Rebound”.

Jennifer Lopez tocmai a lansat videoclipul piesei „Rebound”. Piesa face parte din proiectul „This Is Me… Now” al artistei, care are trei părți. 

Videoclipul o portretizează pe artistă constrânsă de un partener abuziv, experimentând cicluri recurente de fericire și tristețe care duc inevitabil la răni atât fizice, cât și emoționale. În mijlocul luptelor în incinta lor de sticlă, ei observă alte cupluri care se confruntă cu modele similare de abuz. În cele din urmă, totul se sparge și ea pleacă definitiv, pășind peste cioburi de sticlă spartă și lăsând în urmă o dâră de sânge. 

Videoclipul filmat în studioul casei artistei jonglează între pasiune și chin, cuplul care dansează în acesta îmbinând distrugerea cu dansul. Artista a declarat într-un interviu recent că acest videoclip a fost inspirat din experiența sa proprie, „Ideea de casă de sticlă a fost despre cum intrăm în relațiile toxice”, a spus aceasta. „Ai traume din trecut. Ai aceste tipare pe care încă nu le-ai dezlegat. Și intri în aceste relații unde te compromiți în feluri în care nu te-ai fi gândit că este posibil. Sau le permiți oamenilor să te trateze în feluri pe care nu credeai că le vei tolera. Și asta sigur mi s-a întâmplat mie.” 

Artista va lansa documentarul „The Greatest Love Story Never Told”, în urma realizării albumului ei și filmului „This Is Me.. Now”, pe data de 27 Februarie, pe Prime Video.

Din păcate, în România, cazurile de violență domestică au crescut îngrijorător, anul 2023 fiind sesizate 100.000 de cazuri de violență domestică, România fiind astfel printre țările cu cele mai multe cazuri de violență domestică la nivel european. În cele mai multe cazuri victimele sunt femei, în rândul bărbaților fiind înregistrate peste 8000 de victime, iar în cazul minorilor, peste 6500 de cazuri. În peste 35 de mii de cazuri, infracțiunile au fost comise la domiciliu, iar peste 7600 au avut loc în spațiul public. 

Într-un interviu acordat Euronews România, Andreea Rusu, directoarea executivă a Centrului FILIA, a vorbit despre acest subiect și a oferit o îndrumare pentru o astfel de situație dificilă. Interviul poate fi citit aici.

 

Sursa: rollinstone.com | dailymail.co.uk

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT