LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

J. Balvin și Skrillex au lansat piesă “In Da Getto”

J. Balvin împreună cu Skrillex au lansat piesa “In Da Getto”. Melodia are și un videoclipul oficial, regizat de Alfred Marroquin, proiect care îi prezintă pe cei doi artiști la diferite petreceri, simțindu-se bine, stare pe care nouă piesă o exprimă.

Star-ul Tik Tok, Khaby Lame, apare în videoclip alături de Mufasa, unul dintre cei mai cunoscuți dansatori de pe platformă.

Piesa “In Da Getto” a fost produsă de Skrillex și Tainy, fiind o piesă de vară, perfectă pentru orice petrecere. Melodia conține elemente din hit-ul anilor 90’ “In De Ghetto” a lui David Morales împreună cu The Bad Yard Club, Crystal Waters și Delta.

Piesa lui Balvin continuă seria de hit-uri. În acest an, acesta a lansat mai multe piese, printre care “Qué Más Pues?” împreună cu Maria Becerra; “Otro Fili” cu Jay Wheeler și a apărut și pe remix-ul Poblado” a lui Crissin, Totoy El Frio, Natan Y Shander, împreună cu Karol G and Nicky Jam.

Totodată, J. Balvin pregătește și alte surprize fanilor. Acesta colaborează cu Hasbro pentru lansarea unei figurine “J. Balvintron” și cu Kokies pentru alte două figurine. NEON Punta Cana va fi un spectacol în mai multe locații și cluburi, ce va avea loc în Republica Dominicană, fiind o extensie a seriei NEON. Balvin va susține trei concerte cu casa închisă, în septembrie, în Las Vegas. În aceeași lună, acesta va mai concerta și la Governor’s Ball în New York City.

Piesa e lansată după ce Balvin a primit 11 nominlizari la Premios Juventud, a câștigat Latin Pop/Reggaeton Artist of the Year la iHeartRadio Music Awards, fiind nominalizat și la 4 categori la MTV MIAW Awards, dar și pentru Top Latin Artist la Kids’ Choice Awards Mexico. “Qué Más Pues” a ajuns pe #9 în top-ul global de la Spotify, iar “Poblado Remix” pe #37. Piesa cu Maria Becerra e cea mai populară melodie pe Tik Tok în America Latină, iar “Poblado Remix” a debutat pe locul 11 în topul Billboard’s Hoț Latin Songs.

  1. Balvin este ambasadorul global al reggaeton-ului, câștigând de 4 ori LATIN GRAMMY și fiind unul dintre cei mai ascultați artiști din lume, Top 10 în 11 țări pe Spoitfy și Top 10 în 14 țări pe Apple Music. Artistul are cele mai multe #1 în Latin Airplay charts, iar piesă “One Day” împreună cu Duă Lipa, Bad Bunny și Tainy are peste 900 milioane de stream-uri și este certificată cu discul de diamant. J. Balvin reprezintă “la nueva escuela”, fiind cea mai importantă voce din lumea reggaeton-ului.

Sonny Moore, cunoscut că și Skrillex, este un producător, DJ, cântăreț și compozitor în vârstă de 33 de ani. Acesta a câștigat 8 Grammy Awards, a fost numit MTV’s Electronic Dance Music Artist of the Year și deține recordul pentru cele mai multe Grammy-uri pentru un artist din muzică electronică. Skrillex a colaborat cu Justin Bieber, Bruno Mars, FKA Twigs, Kid Cudi, Boys Noize, A$AP Rocky, Diplo și mulți alții. Și-a început carieră la vârstă de 16 de ani, în 2004, în trupa “From First To Last”, iar din 2009 a lucrat solo. El a descoperit o mulțime de tinere talente, precum Zedd, Marshmello, Porter Robinson & Mija.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT