LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
2inimi Poster

we ❤️ music

Iuliana Beregoi și Ceanu Zheng se îndrăgostesc nebunește în filmul Două Inimi ce a avut avanpremiera pe 23 decembrie la Cineplexx Băneasa

De Sărbători, Iuliana Beregoi alături de producătorii ei, Mixton Music, aduc fanilor cel mai mare cadou, producția cinematografică Două Inimi, care promite să țină publicul cu sufletul la gură. În film joacă și Ceanu Zheng, influencerul român de origine chineză, dar și binecunoscutul artist Connect-R, care interpretează un rol negativ.

Filmul Două Inimi a avut avanpremiera de gală în data de 23 decembrie la Cineplexx din Băneasa Shopping City alături de actori din distribuția filmului și vedete autohtone, precum Iuliana Beregoi, Ceanu Zheng, Dorian Popa și Connect-R, Celina Enea, Cezar Alexa, Iasmina Saraj, Ana Beregoi, Erica Moldovan, Ionuț Rotaru, Alexandra Ungureanu, Alina Sorescu, Oana Roman, Zbir și Liviu Guță.

Două Inimi este o poveste romantică, modernă, cu accente de acțiune, dar și comedie, ce o prezintă pe Lexi (Iuliana Beregoi), o fată de 19 ani, săracă, cu o viață plină de greutăți, dar foarte talentată, ce scrie versuri și muzică într-un caiet. Înainte de o întâlnire importantă care îi poate schimba viața și în care carnetul ei joacă un rol crucial, Lexi pierde caietul. Printr-un concurs de împrejurări, Lexi crede că acesta a ajuns în posesia lui Zen (Ceanu Zheng), un superstar arogant, cântăreț de muzică trap. Însă Universul are deja planuri pentru cei doi, care se reîntâlnesc și descoperă că au mai multe lucruri în comun decât credeau și că sunt atrași unul de celălalt.
Regia filmului este semnată de Cătălin Dascălu și Oleg Oz, iar producția de Alina Todașcă. “După filmul Liceenii, nu am mai găsit nici o poveste autohtonă la fel de frumoasă pe marile ecrane, așa că mi-am dorit să creez eu una. Abia aștept să-mi spuneți dacă am reușit”, a declarat Cătălin Dascălu.
Filmul Două Inimi este distribuit de Vertical Entertainment în toate cinematografele din țară și poate fi văzut în avanpremieră din 26 decembrie și în premieră din 30 decembrie 2022.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT