LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
IRAIDA lansează noul single – Supernova

we ❤️ music

Iraida a revenit cu un nou single – Supernova

IRAIDA începe anul 2022 cu single-ul “Supernova”, o poveste de dragoste pusă într-o paralelă cu universul. “Supernova” este genul de piesă promisă serilor de club și nopților de dans. Ritmurile dinamice sunt completate de un tempo ridicat și o interpretare ce te prinde fredonând după ascultare.

Versurile au fost compuse de către IRAIDA, muzica de către IRAIDA, Alex Parker și Achi, iar de producția piesei s-a ocupat Alex Parker. Videoclipul este regizat de Quba, iar DOP a fost David Mogan. Producția video a fost asigurată de Loops Production.

“Supernova – fenomenul când iubirea apare de nicăieri atunci când te aștepți mai puțin, îți dă lumea peste cap și îți dai seama că nu va fi una efemeră. Dragostea la prima vedere urmată de atracție, pare un lucru firesc pentru amândoi, dar uneori este atât de puternică încât vine cu ideea că este o iubire necondiționată, chiar dacă nu a atins toate treptele de evoluție create de societate. Este atunci când două suflete pereche se întâlnesc neașteptat. Piesa <<Supernova>> a venit foarte natural într-o sesiune pe care am avut-o cu Achi și Alex Parker într-o tabără de muzică de la Global Records, și am simțit din prima clipă că îmi aparține” a declarat IRAIDA despre piesă.

IRAIDA este pe un drum sigur spre podium ca scriitoare, compozitoare și cântăreață. La momentul actual are un portofoliu frumos de artiști pentru care a compus precum INNA, SICKOTOY, Alexandra Stan, NOSFE, Karmen, Lariss, Ruby, Iuliana Beregoi, Andia și mulți alții. Înfășurată de o personalitate puternică mereu obține ce își propune. Ultimele ei lansări constau într-o colaborare cu Manuel Riva pentru piesa “Modern Love” și piesa “Hexes & Exes” din cadrul The Session. În spate mai există lansări solo cu videoclip precum “Labirint”, “Lava”, “Higher”, “Designed” și multe altele.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT