LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ioana Ignat și Zech x Lângă inima ta

we ❤️ music

Ioana Ignat și Zech lansează o nouă variantă a piesei „Lângă inima ta”

Ioana Ignat și Zech prezintă o nouă variantă a piesei „Lângă inima ta”, pe care artista a lansat-o în luna decembrie a anului trecut și care se va găsi pe primul album al său, pe care îl pregătește pentru acest an.

„Lângă inima ta” este o piesă de dragoste ce vorbește despre momentele de confuzie în urma unei relații, în care sentimentele te îndreaptă în continuare către persoana iubită, chiar dacă relația s-a încheiat. În plus, Zech vine cu un răspuns pentru sentimentele expuse inițial în piesă.
„Colaborarea cu Ioana Ignat este o oportunitate incredibilă pentru mine. Ea este o artistă pe care am admirat-o mereu, cu o voce puternică și o prezență scenica de neegalat. Sunt onorat să pot lucra cu ea și sunt sigur că această piesă va fi un succes. Este un pas important în cariera mea și sper să ajungă la inimile mai multor oameni”. – declară Zech.
„Lângă inima ta” este compusă de Ioana, alături de Lora si Zech, iar producția este realizată de Alexandru Turcu, Vlad Andrinoiu și Iordan Adrian, cel care a făcut și mix & master-ul.
În toamna anului trecut, Ioana Ignat a fost invitata lui Ronan Keating în cadrul unui festival din România, unde au cântat împreună hit-ul „If Tomorrow Never Comes”, pentru prima oara în 20 de ani în formulă de duet, iar Ioana a fost vocea specială care a completat interpretarea live.
Streaming Link: https://IoanaIgnat.lnk.to/LangaInimaTa-ZechPR
Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesa anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, Ioana Ignat are numeroase hituri care au ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor și care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube și stream-uri pe Spotify, printre care se numără piesa „Nu mă uita”, care are în prezent aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2022, Ioana Ignat propune lansarea primului album discografic și lanseaza piesa „Lângă inima ta” și „Te caut iar, parte din album.
Rareș, cu numele de scena Zech, este un producător muzical și songwriter la început de carieră. A reușit să atragă atenția publicului românesc cu primele sale două piese lansate, “Amazon” și “Te Amo”. Încă de la debutul său, Zech a demonstrat că este un artist talentat și promițător, cu un sound unic și personalitate puternică cu o abordare inovatoare în producția muzicală și versuri captivante.
În continuarea carierei sale în muzică, Zech lansează piesa cu „Langa inima ta”, alături de Ioana Ignat, colaborare care vine ca un pas important în cariera sa, și reprezintă o oportunitate unică de a-și extinde publicul și de a-și consolida poziția în industria muzicală.
Artistul se pregătește să surprindă cu o nouă abordare muzicală, creativitate și talent. În timp ce cariera sa continuă să se dezvolte, Zech promite că va aduce mereu ceva nou și inovator în industria muzicală.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT