LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Vizi Imre “În România nu cred că voi mai participa la un concurs de voci”

Fost concurent la "Vocea României", Vizi Imre a revenit în atenția fanilor cu un nou look. Artistul a postat pe rețelele de socializare cum că a slăbit 20 de kilograme, motiv pentru care l-am luat la întrebări despre schimbarea de look dar și despre planurile sale muzicale.

WeLoveMusic: Vizi Imre ești cunoscut de la “Vocea României” și te rugăm să ne spui ce ai mai făcut în ultima vreme?

Vizi Imre: În fiecare an lansez piese în regim propriu. Până acum am lansat 21 de piese în acești ani. Anul acesta lansez cel puțin o piesă pe lună. Se pare că nu prea sunt compatibil cu casele de discuri de pe la noi. Sunt și songwriter la HaHaHa Production.

Ai slăbit foarte mult? Ce s-a întâmplat?

Am slăbit pentru că am vrut, în aproximativ 3 ani. M-a ajutat și lockdownul că am putut să-mi fac o rutină. Am slăbit aproximativ 20 kilograme.

Ce faci din punct de vedere muzical?

De destul de mult timp lucrez la albumul meu dar pandemia a încetinit finalizarea acestuia, totuși mă încăpățânez să îl lansez anul acesta. Urmează câteva piese noi.

Cât de greu a fost perioada de pandemie în care n-au fost concerte?

Eu mă număr printre cei norocoși. Am început să fac concerte “pay what you want” online iar datorită urmăritorilor/fanilor/publicului meu, am reușit să fac câte un concert pe săptămână online, din diverse locații închise afectate de pandemie, am încercat să ne asociem să nu ne uite lumea, această inițiativă a fost un succes. Am fugit până la București de câte ori permitea situația și acolo munca de studio și-a adus aportul la trecerea mai ușoară prin pandemie.

Te-ai îndreptat spre un alt job în această perioadă? Ți-ai câștigat banii din altceva?

Nu. Sunt muzician, punct. M-am adaptat. La noi în țară au fost două lovituri primite de industrie în ultimii 5 ani: incendiul de la Colectiv și pandemia. Cine a trecut prin aceste evenimente și nu s-a lăsat de muzică, cred eu că are vocația pentru a fi muzician.

Te-ai gândit la o nouă colaborare cu cineva?

Am multe planuri pe care le dezvălui pe parcurs. Îmi place ca totul să fie bine pus la punct înainte să fac anunțuri. Ce pot spune e că pregătesc multe lucruri faine.

Antrenorul tău la Voce a fost Marius Moga, dacă nu mă înșel. Mai păstrezi legătura cu el? Dar cu alți concurenți de la “Vocea României”?

Sigur. Nu demult am fost la o sesiune cu el și sunt sigur că voi mai merge. Vocea mi-a adus multe prietenii care, cred eu, este unul dintre cele mai mari câstiguri și desigur țin legătura cu oamenii cu are ne-am împrietenit acolo.

În urmă cu ceva ani am mâncat un gulaș extra făcut de tine în curtea DeMoga Music. Gătești la fel de bine?

Cred că mai bine, dar între timp am pus bazele unui proiect pe Facebook cu BCDvideo, Târgul Cetății și Wizrd care se numește Eat.Buy.Local în care promovăm producătorii locali prin câte o rețeta pregătită de noi, adică eu și Cristina Manoilă.

Te-ai gândit să mai participi la un concurs de voci?

În România nu cred că voi mai participa. Dar am învățat să nu fiu categoric pentru că poate vine un format atât de fain că nu voi putea să mă abțin. Adevărul e că pe lângă muzică am început chiar să iubesc munca de televiziune. Cică sunt carismatic ca și host

Crezi că vei fi recunoscut așa slab?

Nu kilogramele sunt problema, părul nu mai e, de asta trec oamenii pe lângă mine. Desigur nici masca nu ajută, nici faptul că nu prea mai sunt vizibil pe sticlă, dar trebuie să-mi finalizez transformarea și după aceea pot să mă desfășor.

Pierderea kilogramelor nu ți-a afectat vocea sau altceva?

Nu, chiar e mult mai bine. Pot să mă mișc pe scenă fără să obosesc prea tare.

Ai un mesaj pentru fanii tăi?

Da. Vreau să vă mulțumesc din suflet că ați fost alături de mine în această perioadă super grea.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT