LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

Interviu: Lucian Viziru “Muzica a fost o distracție adolescentină, Gaz pe foc fiind exact ce mi-am dorit la momentul respectiv”

we ❤️ music
Fost solist în trupa Gaz pe foc și actor în "Inimă de țigan" și "Regina", Lucian Viziru s-a retras din lumina reflectoarelor.

Acum este în Germania cu familia, de unde a oferit un interviu exclusiv pentru WeLoveMusic.

WeLoveMusic: Salutare, Lucian. Pentru cei din noua generație te-ai putea descrie în câteva cuvinte?

Lucian Viziru: Ca și persoană publică pot spune despre mine că am fost unul dintre fondatorii primei trupe de băieți din România, am jucat în seriale tv alături de cele mai mari nume ale cinematografiei românești, am la activ două filme artistice în regia lui Sergiu Nicolaescu, am prezentat știri la Acasă TV, dar și alte emisiuni, sunt campion mondial școlar la tennis, antrenor ATP, câteva trofee la golf și lista ar putea continua, dar mă opresc aici. Ca și persoană particulară sunt tată, soț și antrenor de tenis.

Ce faci în aceste zile, unde te-a prins pandemia și cu cine?

Sunt în Germania, cu familia.

Numele tău e legat de trei domenii în care ai făcut istorie și anume tenisul, muzică și televiziune. Ne poți spune care a fost prima ta pasiune?

Actoria a fost prima mea pasiune. Când eram mic mă filmăm cu Augustin imitându-i pe Rambo, Nașul, Rocky ș.a.m.d. Tenisul a fost o pasiune pe care mi-am descoperit-o pe parcurs pentru că la început, datorită numelui a trebuit să-l practic mai mult forțat. Muzica a fost o distracție adolescentină, Gaz pe foc fiind exact ce mi-am dorit la momentul respectiv.

Cine ți-a îndreptat pașii către tenis? Tu asta faci și în Germania, nu-i așa?

Bunicul meu (Gheorghe Viziru ), mama precum și antrenorii. Da, sunt antrenor de tenis, mai particip și la turnee.

Ai scris istorie cu trupa Gaz pe foc. Îți mai aminteșți când ai urcat prima oară pe scenă și ai cântat singur? Dar cu colegii tăi de la GPF?

Cred că prima dată când am cântat singur a fost în caravana “Numai Iubirea”, am avut emoții foarte mari, dar până la urmă a ieșit bine. În ceea ce privește prima apariție cu Gaz pe Foc știu sigur că s-a întâmplat la balul bobocilor din liceul nostru. Eram în clasa a 9 a și cred că am avut de 10 ori mai mari emoții decât am avut la primul recital “Predestinați”

Îți este dor de vremurile în care cântai și aveai concerte?

Nu pot spune că mi-e dor, însă mă gândesc cu drag la acele vremuri.

Mai cânți prin baie, pe la petreceri?

Cânt în casă și în baie în fiecare zi. Și cu Mihai la pian. Am cântat și la petrecerile nemților…  aaaa  și la un festival aici în Germania. M-am urcat pe scenă și am cântat Feel-Robbie Williams în fața a câteva sute de persoane.

Ți-ai descoperit noi pasiuni în pandemie? Ce îți place să faci în timpul liber?

Da, multe chiar. Încerc să mănânc vegan, soția mea fiind nutriționist specializat în veganism mi-a explicat beneficiile acestei “diete” și încerc să învăț să gătesc vegan. Cânt, filmez pentru canalul meu….

Cum îți petreci timpul cu familia ta, ce activități aveți?

Înainte de pandemie plecam în city breakurile în fiecare Weekend, ne place să descoperim orașe noi, străduțe, mâncarea locală. Acum din păcate nu prea ieșim din casă decât cu bicicletele pe malul râului.

În România ai mai fost? Ți-ai văzut nepoata? Cât de des vorbești cu Augustin, cu mama ta?

Nu am fost de mult în România. Nepoata am văzut o doar online. Vorbim aproape zilnic.

Voi nu ați fost infectați cu coronavirus? Știu că mama ta a avut probleme, cum se simte?

Nu, din fericitre am scăpat până acum. Da, mama s-a infectat, mi-a fost frică să n-o pierd, dar acum e bine sănătoasă acasă.

Am observat că ești pasionat de TikTok. Cât timp petreci pe aplicație?

Sunt chiar fascinat de ce se petrece online, nu numai pe tiktok, am și canal de YouTube ( LUCIAN VIZIRU OFICIAL) și Instagram, mai fac lucruri și pe Facebook, îmi place că mă joc de a actoria “la liber” și pot să le transmit oamenilor care mă plac câte ceva din viața mea. Pentru mine TikTok-ul este că o întoarcere în timp, la vremurile în care prezentăm emisiuni, pentru că fac LIVE-uri de 3,4 ori pe săptămâna, cant, interpretez personaje și toate astea în funcție de timpul pe care îl am.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT