LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
jolie piesa noua si videoclip

we ❤️ music

Interviu Jolie: “M-am întors în România din Elveția ca să fac muzică”

Peste doar câteva ore solista Jolie împlinește 12 ani pe care îi sărbătorește departe de casă, fiind într-o tabără de dans. Însă am stat de vorba cu tânăra solistă despre "Zarurile", piesa și videoclipul lansate dar și despre sărbătorile care tocmai au trecut și ce planuri are pentru următoarea perioadă.

WeLoveMusic: De unde vi Jolie și care este numele tău adevărat?
Jolie: Eu sunt Andreea, alias “Jolie”, am aproape 12 ani și m-am născut în Lisabona, Portugalia, iar până la 9 ani am locuit în Elveția ca mai apoi să mă întorc în România, țara în care părințîi mei s-au născut și care m-a fascinat! Sunt în clasa a-5-a la Colegiul de Muzică George Enescu unde studiez ca instrument principal fagotul și secundar, pianul.

Cum te-ai indrăgostit de muzică?
Muzica mi-a plăcut dintotdeauna, cântam în corul școlii din Elveția iar la 8 ani am văzut spectacolul “Mamaia copiilor” de care m-am îndrăgostit!

De unde vine numele de scenă “Jolie”?
“Jolie” , adică “frumoasă” mi-a fost dat de prietenii și scumpii mei foști colegi de școală din Elveția.

Ai lansat videoclipul piesei “Zarurile” la care ai filmat și un videoclip. Cu cine ai lucrat la melodie?
A apărut datorită profesionalismului și flerului domnului Săndel Bălan același care a reușit să umple sufletele miilor de oameni care au ascultat piesele compuse pentru fata lui încă de la debuturi. Este o piesă energică care nu îi poți fi indiferent! O contribuție la această piesă o au profesoară mea de canto, Ava, profesorul meu de dans, Piticul, Robert Bratu un profesionist în realizarea videoclipului, Mihai Grecan pentru scenariu dar și scumpilor mei colegi de dans care s-au implicat în acest minunat proiect.

Unde ai filmat videoclipul?
Videoclipul a fost filmat în București, urmărind o zi din viața mea, respectiv acasă, la școală, la sala de dans și canto. A fost nevoie de o zi întreagă pentru ca totul să fie perfect!

S-a întâmplat ceva interesant la filmările pentru el?
A fost o zi superbă, ne-am distrat la maxim! Nu au fost peripețîi doar că eram atât de încântată și bucuroasă de ceea ce mi se întâmplă încât uităm să și cânt! O experiență de vis pe care nu o voi uită niciodată fiind primul meu videoclip.

Spune-ne te rugăm dacă îți dorești o colaborare cu cineva anume?
Nu știu dacă acum mi-aș dori o colaborare cu cineva anume, este foarte devreme, am totuși că orice persoană fani și poate la un moment dat voi colabora, eventual cu Hugo din “Lara” sau Iuliana Beregoi, dar până atunci mă voi strădui că tot ceea ce fac să fie de un real succes!

Ce alte pasiuni mai ai?
Că orice adolescent îmi place să postez diverse videouri pe Tiktok, Instagram, YouTube… Să socializez, să îmi fac prieteni. Să mă bucur de tot ce mă înconjoară!

Ce îți dorești pentru 2022?
În primul rând, sănătate și să reușesc să îmi ating fiecare țel pe care m-i l-am propus!

Ce urmează pentru ține în carieră muzicală?
Acest videoclip a fost doar un prim pas! Vor urmă și alte proiecte care sunt deja în desfășurare, nu divulg încă nimic.Totul va fi o surpriză!
Urmăriți-mă pe rețelele de socializare la “Andreeajoile.oficial”, aș apecia un follow & subscribe și veți vedea! Vă pup!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT