LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
emilian - honey

we ❤️ music

Interviu Emilian: “Am știut în ce mă bag”

Emilian nu este doar un cuceritor ci și cel mai iubit solist. Mai nou este și concurent la "Te cunosc de undeva" unde face echipa cu WRS. Mai multe detalii despre carieră și ce pregătește ne-a povestit în interviul următor.

welovemusic: Cum te pregătești pentru emisiune?
Emilian: Îmi pare rău că nu mă puteți vedea, dar sunt “full” epilat, că am avut și persoanaje feminine, până acum. Din păcate, nu pot să dezvălui foarte mult. Chiar vă rog să vă uitați la emisiune, fiindcă vor fi foarte multe surprize! Am pregătit niște momente frumoase. Ruleta a fost și destul de indulgentă cu noi, dar ne-a și pus în dificultate, în anumite momente. Nu știu, îmi pare rău că nu pot să spun ce se întâmplă.

Ai avut curaj să te epilezi? Ai zis “Da” de la început?
Da. Am zis “Da’, de la început. Pentru că am știut în ce mă bag. Am știut despre ce e vorba în emisiunea asta, și, dacă mă înham la un lucru, mă duc cu calul până la capăt, cum s-ar zice. Pe lângă treaba asta cu epilatul total, a trebuit să mă și sui pe tocuri, să port și body-uri.

Ai mai făcut chestia asta?
Nu am mai făcut chestia asta niciodată și de asta mi s-a părut o provocare. Pe mine mă incită foarte mult provocările și îmi place să mă autodepășesc. A fost o chestie foarte incitantă pentru mine și mi-am dat seama că pot să o fac.

Tu ești mai macho, așa, în videoclipurile tale…
Stai să vezi ce bine arăt ca femeie! Stai, nu te grăbi! S-ar putea să aveți vise. (râde)

Dar, legat de muzică, ce pregătești?
Legat de muzică, o să mai scot niște piese. Mai am două “feat.”-uri pe care urmează să le scot. Surprize, surprize! “Gura ta” a fost o piesă care a funcționat foarte bine pe online.

Ai descoperit o chestie, lansezi întăi pe Tiktok – și nu numai tu! – faci niște chestii și ia foc, pe urmă.
Exact. Mi-am dat seama că dacă publicul primește într-un mod pozitiv o piesă, atunci, de ce să nu o lansez? Am preferat să fac o serie din asta, în care am spus că sunt piese refuzate de Smiley. Chiar au fost piese refuzate de Andrei. Atunci, l-am rugat pe Andrei: “Nu vrei să aruncăm bucățelele astea pe Tiktok, să vedem despre ce e vorba?”. Că, nu se știe, poate publicul are altă părere. Și, uite că a funcționat, a fost o strategie bună.

De la X Factor, n-ai mai avut legătură cu televiziunea, nu?
Uite că nu. Din nefericire, pentru mine, că am dus lipsa unei emisiuni, unui show și o emisiune, cumva, concurs, chiar dacă nu e un concurs. Mi-era foarte dor de atmosfera asta de emisiune. Mi-era dor să cânt, mi-era dor să fac multe din zona asta.

Cum ai ajuns să faci un cuplu cu Andrei WRS?
Practic, am fost la casting, cu mulți alți artiști.

Existau și alte opțiuni?
Asta nu știu, nu am de unde să știu. Trebuie să întrebați producătorii emisiunii. Dar, am fost la niște interviuri, am dat probe și a rămas să mă sune. Până la urmă, m-au sunat și au spus: “Hei, o să faci echipă cu WRS!”. Și, am zis “YES”!

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT