LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Emilian “Nu știu unde mă va duce viața, cred că asta e cel mai frumos lucru pe care îl trăiesc în fiecare zi”

După ce a participat la X Factor toată lumea îl vedea în topuri. Și a ajuns, însă după multă muncă și schimbat echipele muzicale, cu care a lansat cele mai tari piese.

Despre toate acestea WeLoveMusic a stat de vorbă cu Emilian Nechifor, așa că puteți citi mai multe despre acesta în continuare.

WeLoveMusic: Salutare. Ai fost unul dintre cei mai urmăriți soliști de la noi în pandemie, devenind viral cu piesele tale pe Tik Tok și instagram. Cum a fost perioada aia de izolare pentru tine?

Emilian: Mulțumesc. A fost destul de ok, m-am concentrat pe ce puteam să fac decât pe ce nu puteam să fac ca să nu întru în depresie total. Dar m-am ocupat foarte mult de social media, am scris foarte multe piese și urmează lansări, proiecte și vedem ce mai urmează.

Ai numărat câte piese ai făcut?

Nu stau să le număr, sincer. Că pentru mine numărul nu e relevant. Important e să iasă piesa aia bună. Poți să scrii și 100 de piese dacă a 101-a iese excelent pentru mine contează foarte mult…

De când colaborezi cu HaHaHa Production și Smiley?

Oficial sunt de 3 ani iar prima mea piesă fiind proiectul Emilian este lansată în 2019.

Îți mai aduci aminte când ai urcat pe scenă?

Cred că prima scenă pe care am urcat a fost Mamaia Copiilor și aveam 5-6 ani. Acum am 26 de ani. Acum 20 de ani.

Ai câștigat ceva?

În primul an, nu. Erau două secțiuni, cea de creație și de interpretare. La cea de creație se premiau piesele nu neapărat interpretările, nu a fost să fie în primul an. În al treilea an când am luat locul 3 dar am fost și la interpretare. Și după aia au mai urmat și alte concursuri poate mai de anvergură un pic. Le-am cam luat la rând un pic. Am plecat în străinătate cu tatăl meu de mânuță și am avut un prim concurs mai important în Rusia unde am reușit să iau marele premiu. Și aia a fost cea mai mare realizare a mea pot spune, Aveam 11 ani atunci.

Apoi a fost X Factor..

În perioada mea de adolescent, da a fost X Factor, cel mai mare concurs. A urmat colaborarea cu Răzvan Simion și Lidia Buble iar apoi am ajuns la HaHaHa Production.

Unde ai renăscut precum pasărea Phoenix din cenușă, ca să zicem așa și faci multe lucruri tari.

Fac muzica pe care o știu și care îmi place.

Urmează o colaborare muzicală?

E posibil, Ultima colaboare a fost cu Bruja. Am lansat prima piesă cu ea în ianuarie.

Care ți s-a părut cea mai dificilă experiență din viața ta de cântăreț?

Cel mai dificil lucru este să poți să te păstrezi cu mintea limpede să poți să-ți vezi de drumul tău și cel mai greu mi se pare să ai răbdare în toată treaba asta pentru că lucrurile nu se întâmplă peste noapte și cumva fiecare zi pe care o trăiești trebuie să fie step by step către țelul tău.

Crezi că ai ajuns unde trebuie?

Mai am de lucru…

Ce faci în timpul liber?

Mă dezvolt.

Am observat pe rețelele de socializare că mergi la sală…

Da, eu cu sala am început pe la 16-17 ani m-am apucat să lucrez, să-mi mențin sănătatea. Dar încerc să fac tot felul de lucruri pe care pe mine mă dezvoltă. Adică îmi evoluez tehnica vocală, încerc să evoluez poate în ale dansului, în ale teatrului, încerc să învăț lucruri noi, lucruri care mă dezvoltă și mă ajută în fiecare zi indiferent de ce circumstanțe sunt. Dacă am un concert sau compun piese, dacă mă întâlnesc cu niște oameni și așa mai departe.

Te vezi actor?

Mi-ar plăcea. Nu știu dacă mă văd sau dacă am stofă de actor. Am mai jucat în videoclipuri deși acolo e altă situație. Dar mi-ar plăcea să joc într-un film sau un serial în viața asta.

Cum te-ai înțeles cu Oana Moșneagu, actrița din serialul “Adela”, care joacă în videoclipul piesei “Dragoste sau despărțire”.

Foarte bine m-am înțeles, e o fată foarte mișto, mi-a plăcut foarte mult, am avut o chimie bună cu ea.

Tu ești îndrăgostit?

Deocamdată sunt solo și s-ar putea să mor de dor eu (rade). Îmi trăiesc viața în continuare și văd unde ajung. Nu știu unde mă va duce viața, cred că asta este cel mai frumos lucru pe care îl trăiesc în fiecare zi. Curiozitatea asta de a descoperi unde o să ajung cu fiecare zi ce trece.

 

 

 

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT