Interviu: Diana Enache – “Am lansat “Joc periculos” și am realizat că iubești doar o dată dar te îndrăgostești de mai multe ori”

we ❤️ music
După succesul piesei "Joc periculos", alături de Alb Negru, Diana Enache revine cu o nouă surpriză muzicală.

Fiica lui Adrian Enache ne-a povestit detalii despre noua piesă, noul videoclip dar și amănunte despre ce va face vara aceasta. Așa că WeLoveMusic îți oferă un interviu exclusiv cu solista.

WeLoveMusic: Diana, ce ne poți spune despre noua ta piesă și videoclipul lansate?

Diana Enache: Bună. Piesa se numește “Doar o dată”, este lansată la “Sprint Music”, e făcută de un tânăr foarte talentat, Andrei Horjea, iar textul de iubita sa, Mara Maier, e o piesă de vară, care marchează poveștile tinerilor din ziua de astăzi, pentru că auzind atât de multe povești prin jurul meu de la oameni de vârsta mea și nu numai, am realizat că iubești doar o dată dar te îndrăgostești de mai multe ori.

Ați filmat și un videoclip la piesă…

Da, mulțumesc întregii echipe Sprint Media, Marius China, Claudiu Stan de la MVPEntertainment… pot să spun că ne-am distrat la filmări, a fost caterincă, au ras băieții cu mine. Toată lumea care a văzut videoclipul m-a întrebat cine e băiatul din videoclip. Ce bunăciune, ce bine arată… Surpriză, eu nu l-am cunoscut, eu am tras separat, la studio. E un bad boy, un golănaș, chiar făceam mișto cu regizorul, am zis că nu mi-a găsit unul care să dea o spargere la bancă, al meu sparge o alimentară… fură brânză și castraveți (râde). Eu am filmat foarte repede, în vreo două ore, nu m-am întâlnit cu el.

După acest videoclip te-ai gândit la un album?

Normal că m-am gândit deși în ziua de astăzi nu se mai cumpără albumele fizice. O să-i dau înainte, am spart gheața cu melodia “Joc periculos” și sper că înteaga mea activitate să fie un “joc periculos” și să prindă pe mai departe, pentru că eu nu mă las. Apar evenimentele, mai merg și cu tata în proiectul pe care îl avem împreună… am activitate.

Te joci periculos cu inimile noastre…

Nu mă joc, că-s fată bună, să știi. Toată lumea știe asta…

Cum stai cu dragostea vara asta?

Stau bine și sunt înfloritoare, iar de la mine auziți numai de bine (râde). Și dacă nu e bine, tot de bine auziți din partea mea pentru că nu sunt genul care să se plangă. Eu sunt cu vibeul bun, cu râsete, distracție, orice s-ar întâmpla.

Ce faci vara asta?

Radio și vacanță. Vara asta o să mergem și cu radio Național FM la mare, de la ora 10-13 suntem în discuții să vedem în ce perioada din luna august. Între timp mai am evenimente, după cum știți, o nuntă, un botez. Plecări nu mi-am impus, am fost în Egipt înainte de Paște, am fost la Piramide, la Luxor. A fost dorința așa de mare că n-am simțit drumul ăla de 6 ore dus și 6 întors.

Care mai sunt relațiile cu tatăl și fratele tău?

Bune, după cum știți deja și ați scris, am fost pentru prima oară la o emisiune de televiziune la Național TV, toți trei. Am fost la Star Show și am cântat, toată lumea e bine.

Nu te duci să joci și într-un film cum au jucat ei?

Chiar, eu am jucat în copilărie în serialul “Chiquititas”, de la Kanal D, prin 2007. acum aștept oferte de a juca în filme. Sunt deschisă proiectelor, aștept propuneri. Îmi plac provocările și aș accepta.

Cu muzica cum ai început?

Am trăit cu muzica în casă, îți dai seama, bunicul meu a fost Teodor Munteanu, cântărețul preferat al lui Ceaușescu. care a fost în generație cu Alexandru Jula. Era șmecher, tatăl mamei, s-a dus talentul pe linia paternă. Am cântat la “Te cunosc de undeva” prima oară cu tata, aveam trac față de el. Cântasem la corul Alegretto, acolo mi-am petrecut copilăria, apoi am luat lecții cu Dana Dorian și Ozana Barabancea, separt și atunci am spart gheața. Aveam un trac nebun. Apoi am crescut ușor, ușor, am mers la evenimente, am început chiar să facem din asta o echipâ tare și să facem showuri, pentru că spectacole cu tată fiica în România, mai rar ca și concept, așa, existâ. De atunci merg și cu el și separat.

Ce-ți dorești pentru anul acesta?

Sănătate, liniște sufeteasca și inspirație

Îți dorești o colaborare anume?

Îmi doresc dar nu pot să ți zic un personaj anume. O să văd, sunt deschisă propunerilor.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT