Interviu: Andreea Antonescu “Mi-aș dori o colaborare cu Jason Derulo”

we ❤️ music
Fosta concurentă de la "Survivor România" de la Kanal D, Andreea Antonescu s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a stat câteva săptămâni.

Andreea a acordat un interviu exclusiv pentru WeLoveMusic în care ne-a povestit noutăți despre viața și cariera ei.

WeLoveMusic: Te-ai întors recent de la “Survivor România” și am vrea să ne spui cum a fost experiența?

Andreea Antonescu: A fost unică și o recomand tuturor, indiferent că sunt sau nu împătimiți ai sportului. Te face să apreciezi tot ceea ce ai în jurul tău.

Îți e dor de concerte, de munca în studioul de înregistrări?

De studio nu îmi este dor, am petrecut mult timp anul acesta acolo, voi lansa în curând și niște piese. În schimb, îmi este extrem de dor nu neapărat de scenă, cât de public. După 20 de ani simt în continuare că energia, bucuria, fericirea mea provin din energia dată de oamenii care cântă alături de mine sau de noi când sunt concerte Andre. Nu se compară nimic, nici interviurile, nici aparițiile televizate, cu bucuria de a fi pe scenă, înconjurată de oameni care te iubesc și care îți cântă piesele.

Lucrezi la piese noi? Cu Andre și pentru cariera ta solo?

Lucrez la piese noi atât cu Andre, cât și pentru cariera mea solo. Ambele proiecte rămân în picioare.

Cu cine ți-ai dori o colaborare muzicală? De la noi? Dar de afară?

Cu Jason Derulo, dacă tot îi place ceea ce făceam acum 20 de ani, să îi arăt că, între timp, am mai evoluat. Noi avem foarte mulți oamenii extrem de talentați. Eu în ultimii ani am tot fost plecată în State și nu mai știu exact fiecare artist care s-a lansat, dar sunt oameni care mi-au atras atenția ; Carla’s Dreams, The Motans. Dar sunt mulți artiști talentați care și-au câștigat locul atât pe scenă, cât și în inimile publicului pe merit.

La un moment dat ai cântat cu Fabrizio… în urmă cu ceva ani. Mai păstrezi legătura cu el?

Cu Fabrizio nu am mai păstrat legătura, a fost o colaborare foarte frumoasă care a rămas în mintea publicului meu.

Ce-ți dorești pentru anul ăsta?

Îmi doresc să scăpăm de măști sau măcar să fim precauți în continuare, să respectăm regulile, pentru a ne întoarce la normalitatea pe care o aveam înainte de această pandemie. Atunci eram fericiți și nu știam să apreciem ceea ce aveam. Îmi doresc să revenim la acel mod de viață care ni se părea atât de normal, deși eram atât de nemulțumiți. Îmi amintesc că cea mai gravă problemă a noastră acum doi ani era aceea că la un mare festival s-a pus melodia <Aș da zile de la mine>, însă acum cred că am da cu toțîi orice numai să revenim la viețile pe care le aveam. Îmi doresc să mă reîntorc pe scenă și să fim sănătoși cu toții.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT