LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
solista inna are emisiune online

we ❤️ music

Inna, gata ultimele 4 episoade din Dance Queen’s Hous

INNA a revenit cu cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House spre bucuria fanilor, entuziasmați săpătrundă în Universul artistei, dar și încântați de albumul care se va lansa în urma sesiunilor muzicaledin casă.

În ultimele patru episoade, surprizele s-au ținut lanț. Într-una dintre zile, INNA a invitat-o pe una dintreprietenele ei, chef Angelica Ilie, să gătească paella. Ce nu a știut INNA este că echipa sa i-a pregătit o super surpriză: i-a adus în casă câteva dintre prietenele sale cele mai bune, printre care și douăprietene care au venit din Suedia, respectiv Spaniasă o revadă. S-a lăsat cu lacrimi de fericire și multeamintiri, dar și cu o altă bucurie: un țarc plin de cățeluși cu care să se joace, pentru că pretenelesale știu cât de mult iubește INNA animalele, maiales câinii.

Episodul șase aduce la fel de multă emoție: INNA a surprins-o pe Anca, prietena ei, cu un Baby Gender Reveal Party: Anca a aflat sexul copilului ei, avândcâteva dintre cele mai importante persoane din viațaei alături.

În episodul șapte, INNA se trezește plutind cu salteaua pe piscină și află că are parte de o zi liberă, în care poate face tot ce vrea, așa că se echipeazăcorespunzător și decide să ia barca și să meargădupă cartofi, pentru a pregăti tortilla.

În ziua următoare, cei din casă au parte de o sperietură groaznică: un grup de mascați intră pesteei în casă. INNA, antrenată de două sezoane în rolulde detectiv la Masked Singer, își dă seama imediatcă este o glumă și că unul dintre mascați este chiarun bun prieten de-al ei, Ivan.

În episodul opt o vedem pe INNA dormind în cadă, pentru a se ascunde de Jimmy, cameramanul care

o trezește în fiecare zi. Pentru a testa o teorie a cercetătorilor britanici, un chef vine să le găteascăcelor din casă, în timp ce INNA ”gătește” în studio, alături de producători, un potențial hit.

În toate aceste patru ultime episoade, fanii pot asculta fragmente din piesele care se vor lansa la începutul anului viitor, în noul album al INNEI.

Dance Queen’s House este o sesiune muzicală care a durat 16 zile, timp în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și songwriteri de la Global Records, dar și din Suedia, și a compusnumeroase piese. Întreaga experiență a fost filmată, iar fanii INNEI s-au putut bucura de opt episoadesavuroase care au fost lansate o dată la două zilepe canalul de YouTube al artistei și care includexperiențe inedite, invitați speciali, momenteemoționante și multă distracție. Cele opt episoadesunt conturate în jurul unor provocări pe care INNA le-a primit din partea echipei sale.

Piesele create în cadrul Dance Queen’s House vor fi lansate sub forma unui album, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut, când fanii s-au pututbucura de ”Heartbreaker”. Albumul a inclus zecepiese, printre care hiturile ”Flashbacks” și ”Maza”.

INNA a avut un an plin de succese și colaborări. Piesa „Flashbacks”, cu peste 31 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia, unde s-a clasat pe locul 1 timp de 8 săptămâni consecutive, dar și din țările CSI, Turcia. Apoi a lansat „Maza” care are peste 20 de milioane de vizualizări, „Oh My God”, dar și colaborarea cu Gromee pentru „Cool Me Down”, „It Don’t Matter” cu Alok (DJ-ul numărul5 în lume) și Sofi Tukker, „Papa” cu SICKOTOY șiElvana Gjata , „Aici” cu Carla’s Dreams, The Motansși Irina Rimes sau ”Party” cu Minelli.

Cel mai recent single ”Up” este pe locul 46 în top Shazam Global, cu peste 13 milioane de vizualizăripe YouTube. Piesa a fost relansată cu o colaborarecu Sean Paul, unul dintre cei mai mari artiști ai lumii,și are deja peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube. INNA are aproape 7 milioane de subscriberi pe YouTube și peste 5,3 miliarde de vizualizări pe YouTube, numărul 6 după artiști europeni precum Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie, Little Mix.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT