LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
iann dior - Live Fast Die Numb

we ❤️ music

iann dior lansează un nou single „Live Fast Die Numb”

Artistul iann dior lansează noul său single și videoclipul însoțitor pentru „Live Fast Die Numb”. Produs de legendarul John Feldmann (Blink-182, Avril Lavigne, 5 Seconds of Summer ) și Mark Schick (Dua Lipa, Noah Cyrus, JP Saxe), înregistrarea imnică demonstrează capacitatea lui Dior de a-și canaliza vulnerabilitatea prin muzica sa.

Piesa prezintă sfera largă a talentului lui Dior, în timp ce se îndreaptă spre alt-pop cu o buclă de chitară puternică și un ritm de tobe inspirat de pop-punk, în timp ce încă încorporează elemente de rap și hip hop.
Piesa este însoțită de un videoclip regizat de Clyde Munroe, cu iann reflectând la o versiune mai tânără a lui.
dior a fost anunțat recent ca imaginea campaniei de primăvară/vară 2022 a casei de modă de lux germane MCM, o călătorie interdimensională în paradisul utopic. Colecția este disponibilă în magazin și online acum la mcmworldwide.com. Anterior, Dior a câștigat un Billboard Hot 100 #1 pentru filmul său din hitul 4x Platinum „Mood” cu 24KGoldn, care a petrecut 33 de săptămâni în Top 10 și a strâns peste un miliard de audiențe la radio și peste 3,7 miliarde de streamuri în carieră. El a adăugat la premiile sale 2 nominalizări la VMA pentru Cântecul anului și Cea mai bună colaborare, nominalizări la premiile Billboard și iHeart Radio, patru single-uri de aur certificate RIAA și colaborări cu toată lumea, de la Travis Barker la Clean Bandit și Lil Baby. Cu toate aceste realizări sub centură, Iann Dior a devenit o forță agnostică a genului care trebuie luată în considerare în muzica pop de astăzi.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT