LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Iann Dior a lansat piesa Let You

we ❤️ music

Iann Dior a lansat piesa “Let You”, cel mai recent single de pe albumul lui

Iann Dior a lansat piesa “Let You”, cel mai recent single de pe următorul album “On To Better Things”. Melodia este produsă de Omer Fedi și KBeaZy. Pe noul album va fi prezentă și piesa “V12” featuring Lil Uzi Vert.

Iann își continuă seria de hit-uri, după ce a lansat “Mood” împreună cu 24kGoldn, piesă certificată cu 4 discuri de Platină în Statele Unite ale Americii și care a fost și pe primul loc în Billboard Hoț 100, iar timp de 33 de săptămâni în Top 10. Totodată, artistul american a fost nominalizat la 2 premii VMA pentru Song of the Year și Best Collaboration.
Stream: https://umusic.lnk.to/LetYouPR
Dior va începe un turneu european în 2022, concertând în 22 de țări. După lansarea piesei “Mood” împreună cu 24kGoldn, anul 2020 a devenit cel mai important an al carierei sale. Iann a cântat la The Voice, American Music Awards, Jimmy Kimmel Live! și a fost nominalizat pentru două premii VMA, trei Billboard Music Awards și un iHeart Radio Music. Dior a lansat piese împreună cu Lil Baby, Machine Gun Kelly, Travis Barker, Clean Bandit, Trippie Redd, dar și cu alți artiști.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT