LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
lento-hevito

we ❤️ music

Hevito a lansat “Lento”, o piesă inspirată din viața sa amoroasă

Dominicanul Hevito, cunoscut pentru hiturile internaționale "Bailando"(cu DJ Sava), "Viajero" (cu Vanotek), "Negra Linda" (cu Gipsy Casual si Ralflo) sau “Latin Heart” (cu Ale Blake), a compus o noua piesa de dragoste, "Lento", care are toate premisele pentru a deveni hit. Artistul stabilit pe plaiuri mioritice de peste 12 ani pare că a făcut pace cu trecutul său amoros tumulotos și iubește din nou, viața sa personală fiind unica sursă de inspirație a lui Hevito.

“Lento”, cel mai recent single al artistului, înseamnă “încet, lent” în spaniolă, iar versurile sunt o declarație “caliente”, ca și sângele dominicanului, care vorbește despre nopți pasionale de iubire. Muzica și versurile sunt semnate de Hevito și Alin Radu, iar orchestrația îmbină notele latino cu ritmuri actuale, într-un mix de reggaeton, dance, bachata și trap. Single-ul “Lento” vine însoțit și de un videoclip pe măsură, filmat în România în regia lui Claudiu Stan.

Deși a fost afectat de pandemie, dominicanul se arată totuși mulțumit de rezultat. “Situația pandemică a dat bătăi de cap artiștilor de pretutindeni, însă în mod special celor din România care nu au avut susținerea de care aveau nevoie din partea autorităților. Insă a fost și o parte bună, cel puțin pentru mine, aceea că am avut mai mult timp pentru a intra în studio.

A fost o perioadă în care am compus mult, în care am evoluat ca artist, iar surprizele pe care le-am pregătit abia încep să apară. “Lento” este prima dintre ele și este o piesă pe care o simt intens cu toațe simțurile și pe care o trăiesc cu pasiune” declară Hevito.

Artistul, pe numele său real Severino Hernandez Hector Manuel, și-a primit numele de scenă de la președintele Republicii Dominicane în urma unei gale televizate, unde acesta, impresionat de talentul cântărețului, l-a poreclit “Hevito”, adică “măreț, câștigător”. Dominicanul a ajuns în România datorită dragostei pentru o româncă ce ulterior i-a devenit soție. A studiat canto clasic, pian și chitară la școala Crinei Mardare și a colaborat cu unii dintre cei mai valoroși și îndrăgiți de public artiști din România. Hevito a devenit cunoscut în Europa Centrală și de Est datorită unei expuneri mass-media extinse și se poate lăuda cu peste 15.000.000 de vizualizări la nivel modial pentru hituri precum “Bailando”, “Viajero”, “Negra Linda”, “Ahora”, “Dile”, “Mi Camisa” sau “Si Tu Te Vas”.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT