LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
GIULIA ANGHELESCU

we ❤️ music

Interviu Giulia Anghelescu: “Gina Pistol și Roxana Iliescu fac parte din gașca mea”

De curând, Giulia Anghelescu a revenit într-o emisiune de televiziune la Prima TV, "Hai cu fetele". Am stat de vorba cu solista și am aflat noutăți muzicale despre ea dar și despre viața ei

WeLoveMusic: Ai revenit într-o nouă emisiune la Prima Tv. Cum este proiectul?
Giulia Anghelescu: Mă bucur că am revenit în televiziune, nu era în plan dar s-a întâmplat. Sunt fericită că emisiunea “Hai cu fetele” va fi un proiect extrem de plăcut de public, eu sunt foarte încântată să fim pe post.

Soțul tău este și el implicat în acest show?
Soțul meu este director de imagine la această emisiune, va avea cel mai mult de tras cu mine pentru că sunt extrem de exigentă. Dar el știe asta, pentru că e primul proiect la care lucrăm împreună pe bune. Sunt convinsă că va fi bine.

Le știai de pe colegele tale de emisiune?
Pe fete le știam de foarte mulți ani încă de la primele întâlniri am descoperit că există o chimie între noi, lucru de care sunt absolut covinsă că ne va ajuta foarte mult.

sexy giulia anghelescu
sexy giulia anghelescu

Ai și tu o gașcă de prietene celebre?
Am o gașcă de prietene cu care mă înțeleg așa de bine, Roxana Iliescu, Gina Pistol, Monica Munteanu dar nu ne am văzut în ultimul an mai deloc dar așteptăm vremuri bune să ne revedem.

Anul trecut ai lansat un super videoclip filmat la munte. Cum a fost la filmări?
Îți spun un secret: noi am filmat videoclipul piesei “Absent” în 2019 în octombrie și am tot ținut piesa asta pentru că o să o lansez la momentul în care mi se va părea mie cel mai potrivit dintre toate. Și uite că a fost momentul, am simțit că e timpul să o lansez, nu e singura piesă pe care o am pregătită pentru anul acesta deși am declarat că o las mai moale cu muzica lucru pe care l-am și făcut, dealtfel, dar asta nu înseamnă că nu am mai fost la studioul de înregistrări și nu am mai lucrat, pentru că am lucrat. Doar că am hotărât la un moment în viata mea că dacă e să mai lansez ceva să o fac doar atunci când o să simt eu că e momentul. Nu mai am niciun fel de termen limită de scos, să am nu știu câte concerte, că nu e cazul. Oricum concerte nu sunt și o să tot auziți pe partea muzicală în acest an de la mine diverse creații care să vă placă.

Sper că te vom auzi cântând și în emisiunea pe cre o prezinți cu colegele tale la Prima TV.
Sunt convinsă că mă veți auzi și în emisiune atunci când va fi cazul.
În 2019 când ne-am întâlnit ultima oară înainte de pandemie, povesteai că e anul tău de relansare muzicală.
Da, probabil că nu am simțit să lansez ceva și nu s-a mai întâmplat.

hai cu fetele
hai cu fetele

Ce te inspiră atunci când compui ceva să scrii versuri?
Eu n-am mai scris de foarte mulți ani, recunosc, muzică, pentru că este o responsabilitate extrem de mare și la un moment dat, în viața mea, am zis că o să mai scriu când o să mă simt cu adevărat inspirată. Nu vreau să mai fac lucruri care doar să fie făcute, vreau să reprezinte ceva. Pentru că eu consider că am ajuns într-un punct al vieții mele în care nu mai am de demostrat absolut nimic și când e să fie o să fie. Iar de scris mă inspiră absolut orice. Acum în lunile astea cu pandemia m-am reapucat de scris și sper să auziți cât de curând și o piesă scrisă de mine în totalitate.

Dar vom avea și noi o surpriză muzicală, va există o colaborare muzicală cu cineva?
Doamne, da, am o colaborare că este acolo top secret, și care sper din tot sufletul să fie lansată anul acesta. Dar vom vedea. Încă nu va spun, știu cu cine pentru că e gata piesă dar o să fie surpriză.

Am observat că mulți artiști fac piese, le pun la sertar și așteaptă un moment anume de lansare…
Eu, cel puțin, îmi place să simt momentul acela, al lansării, nu să mi-l spună altcineva, nu să hotărască altcineva pentru mine. Și de asta aștept și cu piesa asta pentru că e o colaborare specială pentru mine. Colaborare pe care mi-am dorit-o foarte mult și care mă bucur că pînă la urmă s-a materializat.

giulia anghelescu
giulia anghelescu

Se spune că în spatele unei femei de succes este un bărbat puternic. Sau invers? La voi în familie cum e?
Noi ne completăm foarte bine. Am cel mai mare susținător și cel mai mare fan. Vlad (Huidu, soțul Giuliei, n.r.), s-a transformat de-a lungul timpului în punctul meu de sprijin. Să știi că tot anul 2020 ne-a învățat foarte multe lucruri unul despre celălalt, ne-a apropiat foarte tare, avem o relație mai solidă decât am avut-o vreodată în viață asta și slavă Domnului că sunt extrem de recunoscătoare că îl am în viața mea, că mă susține, că indiferent de nebuniile care mi-au venit mie prin cap, că vreau să le fac, el a fost acolo și a zis, ok, poți să faci asta și să o duci la bun sfârșit, și da, ne completăm, când e el de succes, când sunt eu de succes (rade),

Copii voștri vă moștenesc, sunt talentați?
Antonia este mai mult pe partea de dans, ea își dorește să danseze, însă este extrem de perseverență și pe partea de cântat, în sensul că nu are un talent nativ, neapărat, însă și-l cultivă, și-l educa foarte mult. Sunt absolut convinsă că dacă va dori să facă ceva în acest domeniu o va face liniștită pentru că este extrem de ambițioasă. Mika în schimb este extrem de talentat dar este foarte emotiv și nu prea reușim să-l facem să cânte decât când are el chef, dar e foarte talentat, dar este un artist inăscut

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT