LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
GINIA - Cel mai singur dintre pământeni

we ❤️ music

GINIA lansează “Cel mai singur dintre pământeni” – o melodie ce descrie perfect sensibilitatea artistei

GINIA lansează single-ul “Cel mai singur dintre pământeni”, o co-productie Global Records, Spoiala Brothers si Apollo. Artista originară din Republica Moldova, vine către fanii muzicii cu o piesă caracterizată de o sensibilitate aparte, ce incurajeaza fanii sa lase in spate greselile si sa priveasca in fata, cu ajutorul iubirii.

„Melodia <<Cel mai singur dintre pământeni>> este una din puținele piese care mă fac să trăiesc emoții atât de intense, fiind și una din preferatele mele. De fiecare dată când o ascult, valurile singurătății din sufletul meu, se liniștesc ca Oceanul Pacific și apare speranța, ca lumina a unui far, a unui viitor frumos alături de persoana iubită. Acel <<cineva>> poate fi mai mult decât suficient pentru ca viața să capete sens.” – GINIA
Compusa de Denis Roabes (The Motans), alaturi de Ginia, Marcel Botezan, Sebastian Barac si Alex Cotoi, piesa vine alaturi de un clip regizat de Spoiala Brothers.
“Videoclipul reprezintă vizual și potențează starea amplificată de singurătate a protagonistei, dornică de iubire, dar care totuși ezită să facă “primul pas” prin atmosferă, stil și coloristica și imagini-simbol cum ar fi mărul. Mărul este văzut ca un simbol al iubirii, fertilității, ispitei, cunoașterii, dorinței și nemuririi.” – GINIA
GINIA este o tânără artistă din Republica Moldova ce a devenit recunoscută de publicul român și moldovean, dupa ce în 2020 a fost semnată de casa de discuri Spoială Brothers. Prima lansare alături de ei a fost “La La La”, piesă la care au lucrat GINIA, Edward Sanda și Irina Cupco în studiourile Famous Production. De atunci, a mai avut o serie de lansări prin piesele “Stelele”, Hola, senorita” & “Dans lunatic”, piese ce au ajutat-o să își contureze o comunitate de peste 130k followers pe toate platformele sociale.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT