LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Giant Rooks

we ❤️ music

Giant Rooks a lansat single-ul “Morning Blue”

Giant Rooks a lansat single-ul “Morning Blue”. Aceasta este prima melodie a Giant Rooks de la albumul lor de debut, „Rookery”, care a făcut furori în Germania (#3 în topurile oficiale de albume), precum și la nivel internațional, cu peste 200 de milioane de stream-uri și performanțe în mai multe topuri din diferite ţări.

Primele secunde din „Morning Blue” demonstrează de ce trupa germană, fondată în 2015, este în prezent considerată una dintre cele mai promițătoare trupe indie internaționale.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/MorningBluePR

Compozițiile oferă euforie și melancolie, iar împreună cu producțiile sofisticate și oscilarea între stiluri prezintă o muzică pop exceptionala, care, printre refrenuri, se complace cu o mulțime de idei creative și schimbări de direcții artistice – așa cum se arată în mod paradoxal în „Morning Blue”.

„Oh, we’ve come so far but couldn’t reach the stars”, cântă Frederik Rabe, lăsând mult loc pentru interpretare. Cu un turneu aproape sold out în Germania, Europa, SUA și Mexic, precum și un cover viral pentru „Tom’s Diner”, care a fost prezent în topurile din întreaga lume, trupa se bucura de un val de succes, lansând o călătorie către culmi fără precedent cu „Morning Blue”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT