LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Francis On My Mind a lansat single-ul Cloudberries

we ❤️ music

Francis On My Mind a lansat single-ul “Cloudberries”

Francis On My Mind a lansat single-ul "Cloudberries", care cucereste deja playlistele internationale, ocupand primele locuri in listele Spotify din 20 de tari, precum SUA, Germania, Polonia, Australia, Romania etc.

Piesa este compusa de catre Beatrice Jaksch, Gabriel Petterson, Jes Meinertz Byg, iar videoclipul este filmat in Romania si a fost regizat de catre Ionut Trandafir și Alexandru Muresan.

Streaming Link: https://FrancisOnMyMind.lnk.to/CloudberriesPR

Artista a cunoscut deja succesul, mai ales după ce cântecul „Swimming Pools” a fost inclus pe coloana sonoră a serialului american „The Summer I Turned Pretty” și a ajuns la un 1.5 milioane de ascultări pe Spotify.
Francis On My Mind lanseaza melodii pop perfecte de la sfârșitul anului 2019. În timp ce Francis On My Mind cântă ocazional ritmuri electro, artista de 19 ani refuză să fie încadrata într-un gen muzical standardizat. Noul ei single, “Functional Kind of Love”, este o melodie care recunoaște tendințele pop actuale fără a compromite sunetul ei unic de vis.

În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului ei, „Circle of Love”, care a fost ales drept Focus Track la nivel de Europa. Piesa a fost inclusă în nouă liste „New Music Friday” și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea „Swimming Pools”, remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime – „The Summer I Turned Pretty” și „The End”, care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm. După ce 2021 a fost un an palpitant pentru Francis On My Mind, artista a lansat in 2022 piesa intitulată „Speed Of Light”.Francis On My Mind este unul dintre primii artiști care au abordat acest gen muzical din România, urmărind să împletească ritmurile pop cu vibrațiile electro, amestecate cu vibrațiile anilor 80.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT