LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Francis On My Mind a lansat “Circle of Love – The Circle Sessions”

Francis On My Mind a lansat o versiune acustica a celui mai recent single al sau, "Circle of Love". Aceasta a fost filmata la Stockholm, pe 14 aprilie 2021, si face parte din conceptul "The Circle° Sessions".

Versiunea originala a single-ului “Circle of Love” a fost lansat pe 21 iunie, in 31 de teritorii din intreaga lume, reusind sa intre in cele mai mari playlisturi Spotify (New Music Friday) din zece tari: Germania, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Rusia, Polonia, India, Elvetia si, desigur, Romania. The Circle° Sessions este un proiect live international, unic prin structura sa, care evidentiaza unele dintre cele mai interesante talente de pretutindeni. Avand la baza ideea crearii unui set-up unic, in locatii cat mai neconventionale,  filmarile live sunt gandite 360°. Editia din acest an The Circle° Sessions a avut loc in Suedia, la Stockholm, in perioada 13-17 aprilie, iar Francis On My Mind a fost singura artista din afara Scandinaviei ce a fost invitata sa participe. Printre ceilalti performeri invitati s-au numarat: Agnes, Jada, Isac Elliot.

The Circle° Sessions a avut, de-a lungul vremii, o serie de artisti internationali de top, printre care: Zoe Wees, Michael Kiwanuka, Hozier, Yungblud etc.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT