LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
francesca x luis gabriel - o piesa de iubire

we ❤️ music

Francesca și Luis Gabriel, colaborare specială „O piesă de iubire”

Francesca și Luis Gabriel colaborează pentru prima dată și lansează „O piesă de iubire", un proiect muzical despre pasiunea arzătoare pe care o pot simți doi iubiți atunci când sunt împreună. Single-ul te poartă într-o lume a dragostei, acolo unde sentimentele sunt împărtășite și niciun îndrăgostit nu se sfiește să spună ce simte.

„«O piesă de iubire» este exact ceea ce spune titlul. Sunt foarte mândră că am putut face parte din creația acestui proiect, împreună cu producătorul Mario Stoica. M-am dedicat trup și suflet acestei piese, are un mesaj complex și sunt sigură că foarte mulți dintre ascultători se vor regăsi în această melodie. «O piesă de iubire» înseamnă mult pentru mine pentru că am avut curajul să schimb puțin stilul muzical și îmi doresc să ajungă la cât mai mulți dintre voi. Luis Gabriel mi s-a părut cel mai potrivit pentru această colaborare, linia melodică m-a făcut să mi-l imaginezi cântând alături de mine”, povestește Francesca.
Cu o voce caldă și o apariție fresh, Francesca (Ana Maria Francesca Ilie) a cucerit jurații și publicul în cadrul unora dintre cele mai urmărite concursuri de talente. Francesca adoră muzica de când era doar un copil, așa că la 4 ani a început să studieze pianul, iar la 9 ani a început să participe la diferite concursuri muzicale.
La începutul lunii martie, artista lansa primul single din carieră alături de Bogdan Mocanu. Compus de către Costi, alături de Emy Alupei și Bogdan Mocanu, „Gelozia” este un single care descrie iubirea diferit și o prezintă prin prisma celui mai de temut sentiment, gelozia. A urmat „Animal”, o piesă cu ritmuri caliente și versuri în limba spaniolă ce-ți rămân întipărite în minte.
La doar 22 de ani, Luis Gabriel Tudor s-a facut remarcat odată cu lansarea primului său single, „Toate diamantele”, ce a adunat peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar piesele sale au început să fie tot mai populare în mediul online.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT