LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
FORTELLA face echipă cu anaïs pentru Mon Chéri

we ❤️ music

FORTELLA face echipă cu anaïs pentru ”Mon Chéri”

FORTELLA face echipă cu anaïs pentru ”Mon Chéri”, care te va duce pe un rollercoaster emoțional. „Mon Chéri” va aprinde, fără îndoială, ringurile de dans de pe tot globul, cu emoțiile sale vibrante și emoția profundă care au ca rezultat un val de endorfine.

„Mon Chéri” prezintă căutarea neîncetată a lui FORTELLA pentru adrenalină. De data aceasta, a creat un beat extrem de contagios, care crește treptat în intensitate prin efecte atmosferice. Piesa este apoi încheiată cu adăugarea vocii lui Anaïs, dându-i o notă nostalgică care te va lăsa să-ți dorești mai mult.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/MonCheriPR
FORTELLA comentează: „Am scris „Mon Chéri” într-o săptămână de aventură la Berlin. Este despre asumarea riscurilor și pierderea momentului, a uita de ziua de mâine și a trăi pentru acum.”
Adunând peste 1,5 milioane de ascultători lunar pe Spotify la doar câteva luni după single-ul ei de debut „Get Up Off The Floor”, FORTELLA este o stea în ascensiune pe scena muzicii electronice de dans. Aducând emoții vibrante și emoție profundă pe ringul de dans, acest artist tânăr și multitalentat captivează rapid atenția scenei muzicii dance.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT