LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
fletcher-girls girls girls

we ❤️ music

Fletcher a lansat piesa “girls girls girls”

Melodia “girls girls girls” este reinterpretare hit-ului “I Kissed A Girl” semnat de Katy Perry. Piesa este produsa de Fletcher si Kito. Sunetul minimalist pop se imbina perfect cu vocea hipnotizanta si modul de a spune povesti, prin care artista si-a creat o imagine fascinanta in lumea muzicii.

Noua melodie a captivat comunitatea TikTok, devenind virala pe platforma. Cea mai recenta piesa lansata de Fletcher a fost “Healing” si a fost apreciata de NME si V Magazine. In 2020, artista a atras atentia cu melodia “Bitter”, care a acumulat peste 175 milioane de stream-uri si a fost single-ul principal al EP-ului “The S(EX) Tapes”. Proiectul a primit recenzii pozitive de la Paper, Spin, Teen Vogue si Nylon si a ajuns pe primul loc in clasamentul iTunes.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/girlsgirlsgirlsPR
Fletcher e o artista din Asbury Park, New Jersey, absolventa a Clive Davis Institute for Recorded Music. In 2019, artista a lansat EP-ul de debut, “you ruined new york city for me”. Piesa “Undrunk” a fost pentru mai multe saptamani in Billboard Hot 100 si a fost pe primul loc in Spotify Viral. In acelasi an, Fletcher a fost nominaliza pentru Best New Pop Artist la premiile iHeartRadio. Artista a concertat la festivaluri importante precum Lollapalooza, Bonnaroo, Life is Beautiful, dar si la emisiuni TV, “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon,” “Today” si “Ellen”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT