LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

FestiKids – FamilyFest Island

Sunteti pregatiti pentru o experienta sociala inedita, intr-o atmosfera aparte si cu muzica live de calitate?

Haideti la Festi Kids, pe 25 septembrie, pe insula de pe Lacul Fundeni!

Veti avea parte de o experienta gigantica cu T-REX Parc, un parc de dinouzauri reprodusi in marime naturala, o atractie pentru cei mici, dar si pentru cei mari, care-si pot petrece timpul in aer liber inconjurati de dinozauri.
Suntem siguri ca va era dor de concertele in aer liber si de distractie, asa ca, pe 25 septembrie dam startul distractiei si avem multe surprize pregatite pentru voi!
Bibi & Antonio Pican, cei mai indragiti artisti ai momentului, va dau intalnire sambata, 25 septembrie, intr-o atmosfera de vara, la un super concert live, incepand cu ora 20:00.
Deasemenea, pe insula va asteapta ateliere de creatie pentru copii, spectacole de magie si iluzionism, personajele preferate din desene animate , dar si un spectacol sustinut de Galeria BumBum, care isi doreste sa creeze buna dispozitie pe toate palierele de varsta ale spectatorilor. Adolescentii si adultii prezenti la spectacole vor descoperi ritmuri muzicale cunoscute, (reggae, rock, pop sau blues), reinventate si recalibrate pentru a putea capta atentia copiilor de toate varstele.Versurile melodiilor sunt vesele si amuzante, contribuind astfel si ele la entuziasmul si buna dispozitie generala.
Si asta nu e tot…Pentru a experiementa gusturi si mancaruri delicioase, pe insula vom avea si o zona de street food, cu zeci de stiluri de cooking si delicatese culinare.
Festi Kids-un festival pentru intreaga familie!
Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid, nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).
Menționăm că NU vom avea testare rapidă la intrare în ziua evenimentului, așa că vă rugăm să veniți cu dovada printată a testării în locații acreditate. La cumpărarea biletelor veți fi rugați să bifați cum veți veni la concert: cu dovadă de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovadă de anticorpi, tot printată.
Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay.p
Insula de pe lacul Fundeni, Aleea Tibiscum nr.71-75
we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT