LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
evelina neagu

we ❤️ music

Evelina Negru a colaborat cu Marius Moga la single-ul „Trăiam în paradis”

Evelina Negru lansează prima sa piesă oficială după participarea din cadrul emisiunii concurs „Superstar”. Melodia se numește „Trăiam în paradis”, este compusă în studiourile DeMoga Music, fiind lansată alături de MediaPro Music & Universal Music România.

“În această perioada complicată pentru fiecare dintre noi, când 2 lumi sunt intr-un conflict și mii de familii se despart, copii și prietenii, am vrut să venim cu un mesaj frumos, pentru că muzica salvează suflete.” – Evelina Negru.
Piesă „Trăiam în paradis” a fost compusă de către Marius Moga, Bogdan Samoilenco și Mihai Dumitrescu. În același timp, pentru lansarea piesei, Evelina a filmat un videoclip alături de o echipa formată din: D.O.P / color Corection – Valentin Bostan, regie / edit: Eugen Floreac, executive producer: Sergiu Dobrunov si gaffer: Andrian Babii.
Streaming Link: https://EvelinaNegru.lnk.to/TraiamInParadisPR
“Piesa este mai mult decât o poveste, e viața mea transferată pe portativ. E despre acea dragoste pe care o simțim în atâtea feluri, o cântăm și o trăim în vers. Este temelia celor mai mari opere de artă și muza fiecărui muritor. Ea ne înalță nepământesc de dur, simultan ne tulbură și cea mai mică parte de luciditate. Despre ea cânt, pentru ea scriu și cu ea trăiesc.Iubiți sincer. În fiecare zi.”, a adaugat Evelina Negru
Vocea caldă a Evelinei se completează perfect cu linia melodia și cu versurile construite ca o poezie, care transmit o realitate crudă, ușor dramatică și emoțională. Piesă, introspectivă, vorbește despre amintirile poveștii din paradis, despre dragul nesfârșit de jocul serios, despre curajul de a crede și a reuși, despre bucuria de a descoperi că ideea fiecăruia ar putea fi cea mai bună, despre surprinderea că ai fost pregătit să te descurci atât de bine în situații reale, fără jumătatea alături de care trăiai în paradis.
„Am descoperit vocea Evelinei Negru la Superstar și am știut că, indiferent de parcursul ei în show, va ajunge un artist mare, de aceea am decis să o invităm în echipa noastră de la DeMoga Music și să scriem muzică bună și istorie împreună”, a declarat Marius Moga.
Evelina Negru are 19 ani și este din Chișinău, acolo fiind elevă în clasa a 12-a la un liceu cu profil uman. Străbunica ei avea o voce frumoasă, cânta la adunările din sat; nu a cunoscut-o pe străbunica ei, însă tatăl ei i-a spus că ea îi semăna foarte mult străbunicii. Tatăl este doctor, iar mama este designer de interior, Evelina având o legătura foarte strânsă cu familia. În paralel cu muzică, Evelina este și make-up artist și a fost implicată în numeroase proiecte foto sau video.
“Vreau să-mi mulțumesc mie, pentru că nu am ascultat de oamenii care mi-au spus să mă las de muzică și am continuat oricât de greu ar fi fost. Nu știu daca îmi ajung cuvinte să mulțumesc echipei mele DeMoga Music și MediaPro Music, m-au luat în echipă cu sufletul deschis și sunt extrem de recunoscătoare pentru o șansă unică. Părinților mei, de asemenea, le sunt recunoscatoare pe viața. Ei au reușit să îmi cumpere primul meu pian după ce am cântat un an pe un pian desenat pe foaie, și-au dedicat fiecare zi din viața pentru mine” – Evelina.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT