LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Eugenia nicolae mireasa

we ❤️ music

Eugenia Nicolae a lansat o piesă compusă pentru soțul ei: Ruptă din noi! Cei doi îndrăgostiți au dansat pe această piesă la nunta lor!

Interpreta Eugenia Nicolae a devenit cunoscută datorită participării de anul acesta la emisiunea "Românii au talent", de la Pro TV. Dar de atunci a încântat publicul cu o mulțime de piese compuse chiar de ea, iar cea mai nouă este melodia "Ruptă din noi".

După succesul unor melodii care îmbină folclorul cu sound-uri noi, precum „Inima n-o mai răbda” și „De ce nu mă legeni”, Eugenia vine cu o piesă nouă, cu totul specială. „Ruptă din noi” este o adevărată declarație de dragoste, o piesă compusă special pentru soțul său. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele recent și au dansat chiar pe această piesă la nunta lor. Eugenia își împarte bucuria cu publicul său, prin noua piesă și videoclipul realizat din imagini filmate la nunta sa. “Ruptă din noi” este o declarație de dragoste pe care Eugenia o face partenerului său de viață, Florin. Piesa vorbește despre dragostea sinceră și binecuvântată pe care cei doi o trăiesc. „Ne-am căsătorit de curând, iar această piesă a deschis seara nunții noastre. Alături de Florin trăiesc o poveste de dragoste prea frumoasă. Este omul în care mă încred cu totul, îmi este iubit, prieten și părinte; este omul din umbră care mă ridică ori de câte ori îmi este greu, are o încredere de nestăvilit în mine, mă ghidează permanent și face din mine un om mai bun. Videoclipul prezintă momente frumose, de neuitat, de la nunta noastră. Ne arată pe noi așa cum aș vrea să rămânem pentru totdeauna, îndrăgostiți și visători. Sper ca piesa aceasta să rezoneze cu îndrăgostiții din toată țara și de ce nu, să devină un „imn” care celebrează iubirea.” Având în vedere că Eugenia a compus melodia pentru dragostea vieții ei, artista a muncit la această piesă mai mult decât de obicei și a petrecut nopți întregi pentru a scrie versurile. Iar când a înregistrat piesa în studio a avut tot timpul un nod în gât și fiori în tot corpul; o emoție neîntâlnită până acum pentru ea. Ea a reușit să transpună aceste emoții în piesă, prin interpretarea sensibilă și linia melodică vibrantă. Piesa este produsă de Liviu Tănăsoiu în studioul Bad Sheep Entertainment și Eugenia a lucrat la „Ruptă din noi” cu muzicienii Iuliana Puschila, Leo Seamster; Sebestyen Joo și Liviu Negru.
Eugenia Nicolae Instagram: https://www.instagram.com/eugenianicolae/

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT