LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Eros Ramazzotti x Alejandro Sanz - Sono

we ❤️ music

Eros Ramazzotti lansează împreună cu Alejandro Sanz piesa „Sono”

Eros Ramazzotti lansează împreună cu Alejandro Sanz piesa „Sono”. Cu doar câteva săptămâni înainte de prima întâlnire, Eros Ramazzotti este pregatit să lanseze noul său single „SONO” cu Alejandro Sanz .

Cea de-a doua piesă de pe albumul BATTITO INFINITO, care urmează să fie lansat pe 16 septembrie.
Asta se intampla cand doi giganți ai muzicii internaționale – cu vânzări combinate de 120 de milioane de discuri – au decis să-și aducă împreună talentele unice. Vocea senzuală a lui ALEJANDRO SANZ, artistul spaniol cu ​​cel mai mare număr de premii Grammy-uri din istorie, cu un total de 4 și 25 Latin Grammy, se alătură timbrului inconfundabil al lui EROS, pentru o invitație de a crede în visele tale. Uneori, nu este nevoie de mult pentru a te ridica din momentele dificile: prietenii vechi și puterea amintirilor ne pot ajuta să ne regăsim adevăratul sine – „sono quello che sono / la mia anima, nuova musica, ma gli amici di sempre”.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SonoPR

Clipul oficial este regizat de Adrián Egea, bazat pe un concept de Eros Ramazzotti și Sergio Pappaletera. Scurtmetrajul este un veritabil salt în trecut, avându-i în rolurile principale pe ALEJANDRO și EROS ca niște copii care urmăresc o minge – la fel ca urmărirea unui vis, cu atitudinea lipsită de griji pe care doar copiii o pot aduna. Narațiunea urmează apoi o lungă cronologie, transportându-ne până în prezent: doi bărbați maturi, de succes, cântând despre viață și despre frumusețea ei șovăitoare, fără a-și uita niciodată rădăcinile.

Videoclipul va fi lansat în premieră pe TELEMUNDO, unul dintre cei mai importanți radiodifuzori de limbă spaniolă din lume, care va dedica un spațiu exclusiv în programele sale emblematice, ajungând în peste 100 de piețe.
Single-ul ”SONO” cu ALEJANDRO SANZ, alături de AMA, albumul BATTITO INFINITO și melodiile clasice care au făcut ca EROS să aibă un astfel de succes, vor fi cântate la WORLD TOUR PREMIÈRE și BATTITO INFINITO WORLD TOUR.

După premiera de la Sevilla, Agrigento, Verona, Atena și Cezareea, turneul mondial va începe pe 30 octombrie 2022 la Teatrul Microsoft, Los Angeles, concertând în Europa din februarie până în mai 2023, inclusiv 10 date în Italia.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT