LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
emlian si otilia

we ❤️ music

Emilian, destăiniuri neștiute din spatele piesei „Ultimul Mesaj”. E o piesă inspirată din povestea de viată a Otiliei

Lansată în luna noiembrie a anului 2021, piesa „ Ultimul Mesaj” continuă să fie în topul preferințelor ascultătorilor. Considerată o melodie numai bună de pus pe rană, puțini sunt cei care știu adevărata poveste din spatele piesei cântată de Otilia și Emilian.

Compusă de artist, „ Ultimul Mesaj” are la bază o veche poveste de dragoste din viața Otiliei:. „Am stat la povești cu Otilia când am fost în studio și am vorbit despre mai multe întâmplări ale vieții. Am simțit să transpun într-o piesă tot ceea ce am vorbit, ca și cum ar fi fost un ultim mesaj pentru cineva. Ultimul Mesaj este despre o ea, care a suferit foarte mult, și un el, care și-a dat seama prea târziu că i-a provocat acea suferință”, a declarat Emilian.
„În videoclip se regăsesc fragmente din relația care, cândva, era tot ceea ce și-ar fi dorit oricine”
Iar dacă versurile piesei ne transpun pe fiecare dintre noi în pielea personajului, videoclipul ne trimite acolo unde cândva, totul era roz. Chiar și așa, conform spuselor lui Emilian, la final, ea și-a găsit curajul de a spune adio și de a trimite, în cele din urmă, un ultim mesaj.
„În videoclip se regăsesc fragmente din relația care, cândva, era tot ceea ce și-ar fi dorit oricine. Sunt cadre în care eu și Otilia dansăm, intercalate cu ea dansând singură. Acel moment exprimă faptul că ea și-a călcat pe suflet și, în cele din urmă, a trimis ultimul mesaj”, mai spune artistul.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT