LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
elton john

we ❤️ music

Elton John & Stevie Wonder lansează piesă „Finish Line”

Celebrii și îndrăgiții soliști Elton John și Stevie Wonder au lansat „Finish Line”, cea mai nouă piesă dezvăluită de pe albumul ce urmează să fie lansat în curând „The Lockdown Sessions”.

O nouă piesă extrasă de pe albumul ce urmează să fie lansat „The Lockdown Sessions”: O colecție de 16 piese, toate colaborările lui Elton John cu câțiva dintre cei mai remarcabili artiști din prezent, incluzând: Brandi Carlile, Charlie Puth, Dua Lipa, Eddie Vedder, Gorillaz, Lil Nas X, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Rina Sawayama, SG Lewis, Stevie Nicks, Stevie Wonder, Surfaces, Years & Years, Young Thug, și mulți alții.
O colecție de colaborări înregistrate la distanță în ultimele 18 luni, „The Lockdown Sessions” este o combinație încântătoare de 16 piese care sărbătoresc apropierea de alte persoane și care îl surprinde pe Elton colaborând cu o gamă largă de artiști pe care doar el ar fi putut să-i reunească. Albumul va fi lansat pe 22 octombrie.
Săptămâna trecută, Elton a devăluit a doua piesă extrasă de pe „The Lockdown Sessions”, „After All” cu Charlie Puth, o baladă soul clasică, venită în urma hit-ului global „Cold Heart (PNAU remix)” cu Dua Lipa.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT