LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
elena unc si iubitul stefan banu

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

Elena Unc – artista care se ocupă de nouă generație

Solista cu o poveste de viață ca de film, care în urmă cu un an a povestit cum a reușit să scape de dependențe, ne-a povestit cu ce se ocupă în prezent. Cu toate că nu a mai apărut așa des în lumina reflectoarelor, cu zâmbetul pe buze, această nu a ezitat să ne împărtășească ce face în prezent, dar și ce vise are. Mai exact artista conduce propria clasa de canto în Arad, alături de managerul ei Ștefan Banu, unde pregătește nouă generație de artiști, ceea ce o face extrem de fericită.

“Copiii sunt minuni în viețile noastre, cărora le dăruim din cunoașterea, evoluția și experiență adunată în mulți ani de șlefuire. Punem mare preț pe formarea că întreg a unui artist, aplecandu-ne îndeosebi spre formarea vocii lui, dar mai ales spre formarea sufletului și minții, căci din suflet izvorăsc cele mai frumoase valori. Învățăm să stăm corect pe ton, să susținem frazarea muzicală prin respirația corectă pe diafragmă, învățăm să avem un vibrato curat, să interpretăm , să avem o dicție impecabilă și multe altele. Pregătim cele mai frumoase evenimente, spectacole, concerte, cu îngeri talentați, frumoși, muncitori și dornici de a construi o lume mai bună prin cântec.” ne-a mărturist artista.

Pe lângă lucrul cu copiii, solistă a dezvăluit că pregătește o surpriză uriașă la care nu se așteaptă absolut nimeni. Îndrăgită cântăreața a declarat că schimbă stilul din punct de vedere artistic iar asta nu e tot. A înregistrat deja câteva melodii noi pe care urmează să le lanseze.

“Eu mă reinventez de fiecare dată, nu am o abordare strictă a unui singur stil muzical. Pot cânta folclor, doina, muzică ușoară, balcanică și chiar bel canto. În acest nou proiect muzical veți vedea o nouă Elena ce îmbină muzică ușoară cu rock și pe alocuri cu folclor, sunt convinsă va fi o surpriză pentru cei ce mă ascultă. În momentul de față am o colaborare foarte frumoasă cu bunul meu prieten Florin Mureșan, cu care am început deja să înregistrăm câteva piese ce vor fi lansate în curând.” a declarat în încheiere Elena Unc

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT